yarı inek fiyatı için ürünler (2)

İber Domuz Pelerin Kertenkelesi

İber Domuz Pelerin Kertenkelesi

10 aydan büyük iberik domuzu. Domuzun yan tarafında, Panceta ile Barriguera arasında yer alan Magro parçası, şeritler halinde kesilmiştir. İberik domuzunun Manto Lagarto kesimi, 10 aydan büyük iberik domuzlardan elde edilen, eşsiz lezzeti ve kalitesi ile tanınan muhteşem bir kesimdir. Bu yağsız parça, panceta ile barriguera arasında, yan bölgede yer alır ve ince şeritler halinde sunulur. Yumuşak ve sulu bir doku sunarak, ızgara veya mangal hazırlıkları için idealdir. Şeritler halinde kesilmesi, onu çeşitli gurme yemekler için çok yönlü bir seçim haline getirirken, iberik domuzunun otantik ve derin lezzetini korur. Kaliteli eti gurme bir dokunuşla değerlendirenler için mükemmel.
Serrano Jambon D. Köken Teruel 20-24 ay - 20-24 ay olgunlaşmış Duroc ırkı Teruel Menşeli Jambon

Serrano Jambon D. Köken Teruel 20-24 ay - 20-24 ay olgunlaşmış Duroc ırkı Teruel Menşeli Jambon

Serrano domuzundan üretilen jamón, "Denominación Origen Teruel" tarafından onaylanmış olup, birçok kez Teruel'ün en iyi jamónu ödülünü kazanmıştır. Denominación de origen sertifikası almak için, olgunlaşma süreleri, izin verilen minimum ağırlık, ebeveynlerin ırkları (sırasıyla Duroc ve Landrace), sadece bölgedeki tahıllarla hazırlanabilen yemler ve maksimum kalite ve güvenilirlik sağlamak için birçok diğer parametre gibi minimum gereklilikler karşılanmalıdır. "Denominación Origen Teruel" olan jamónlar, numaralı etiketleri ve arkasında ateşle işlenmiş yıldızları ile birlikte gelir. Renkleri morumsu, bordo tonlarına yaklaşan bir üründür; hafif bir aroma ve yüksek yağ infiltrasyonu ile karakterizedir. Parçalar genellikle orta/yüksek ağırlıkta ve yüksek yağ yüzdesine sahiptir.