yataklı pecop için ürünler (4)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Fepa Flexicartil

Fepa Flexicartil

Glukozamin, kondroitin, MSM, hyaluronik asit, bitki özleri ve tatlandırıcı ile birlikte C vitamini içeren besin takviyesi, kan damarlarının, kemiklerin, kıkırdakların, diş etlerinin, cildin ve dişlerin normal işlevi için normal kolajen oluşumuna katkıda bulunur. C vitamini, kıkırdakların normal işlevi için normal kolajen oluşumuna katkıda bulunur. Sunum: 30 adet 5 g'lık poşet Net ağırlık: 150 g Günlük önerilen doz: Günde 1 poşet (5 g) Ambalaj başına doz: 30 Kullanım şekli: Günde 1 poşeti (5 g) 200 ml su içinde eriterek alın.
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Aditifler, baharatlar ve çeşni karışımı, ısı ile işlenmemiş et ürünü olan "Sobrasada"nın hazırlanması için; sınırlayıcı katkı maddelerinin yokluğunda, taze, kurutulmuş ve/veya olgunlaştırma-kurutma süreci ile olgunlaşmış olarak tüketilmesi mümkündür. Format: 270g kutu, 3,6Kg torba