yataklı pecop için ürünler (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Nuggets

Nuggets

İÇERİKLER: TAVUK FILETO %57.6, PANİRLİ DRİMLER (BUĞDAY UNU, FIRIN MAYASI, İÇME SUYU, TUZ, BİBER EKSTRAKTI BOYA); LIEZON (UN (BUĞDAY, PATATES), TUZ, KALINLAŞTIRICI GUAR KİREÇ, STABİLİZATÖR SODYUM PYROFOSFAT); SU İÇME; RAFİNE AYÇİÇEĞİ YAĞI; MUTFAK TUZU; PATATES NİŞASTASI; BUĞDAY LİFİ; GIDA KATKILARI: (ASIDİTE DÜZENLEYİCİ (SODYUM ASETAT, SODYUM SİTRAT), KORUYUCU SODYUM METABİSÜLFİT); (GLUKOZ, ET AROMASI, GIDA TUZU, AROMA ARTIRICI SODYUM GLUTAMAT); KARABİBER TOZ. İÇERİKLER: TAVUK FILETO %57.6, PANİRLİ DRİMLER (BUĞDAY UNU, FIRIN MAYASI, İÇME SUYU, TUZ, BİBER EKSTRAKTI BOYA); LIEZON (UN (BUĞDAY, PATATES), TUZ, KALINLAŞTIRICI GUAR KİREÇ, STABİLİZATÖR SODYUM PYROFOSFAT); SU İÇME; RAFİNE AYÇİÇEĞİ YAĞI; MUTFAK TUZU; PATATES NİŞASTASI; BUĞDAY LİFİ; GIDA KATKILARI: (ASIDİTE DÜZENLEYİCİ (SODYUM ASETAT, SODYUM SİTRAT), KORUYUCU SODYUM METABİSÜLFİT); (GLUKOZ, ET AROMASI, GIDA TUZU, AROMA ARTIRICI SODYUM GLUTAMAT); KARABİBER TOZ.
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba