yeşil enerji 100 için ürünler (3)

AQtif 100 - Besin Takviyesi

AQtif 100 - Besin Takviyesi

Hücre Koruma & Oksidatif Stres * İnsan vücudu, sürekli olarak iç ve dış birçok etkene (sigara, UV, kirlilik, stres vb.) maruz kalan milyarlarca hücreden oluşur. Bu durumlar, vücutta serbest radikallerin aşırı üretimine yol açabilir. Buna oksidatif stres denir. Oksidatif stresi dengelemek için koruma mekanizmaları mevcuttur. Özellikler Mitochondriler, hücrelerimizin enerji santralleridir. ATP şeklinde enerji üretimini sağlarlar. Bu üretim sürecinde birçok enzim ve koenzim rol oynar. Koenzim Q10H2, organizmadaki tüm hücrelerde bulunan ve en fazla enerjiye ihtiyaç duyan hücrelerde, kalp, akciğer, karaciğer ve kaslar gibi, daha bol oranda bulunan bir moleküldür. E Vitamini, hücreleri oksidatif stresten korumaya yardımcı olur. En İyi Trenker Koenzim Q10.
Enerji bolusu Enertop

Enerji bolusu Enertop

Enerji bolusumuz Enertop, sığırların doğum zamanı veya ihtiyaç duyulduğunda negatif enerji dengesine karşı hızlı enerji sağlaması için tasarlanmış hızlı etkili bir sığır takviyesidir.
BİRA ENZİMLERİ - DESATASE

BİRA ENZİMLERİ - DESATASE

DESATASE, amilopektinlerin alfa-1,6 bağlarının hidrolizini katalize eden amilolitik bir preparattır (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glukano-hidrolaz) ve maltogenik amilazlarla kombinasyon halinde daha yüksek maltoz verimlerine ulaşılmasını sağlar. AMAÇLAR - Maltın diastatik gücünü artırmak için maltın doğal ß-amilaz etkinliğini artırmak. - Şıra (görünür azaltma limiti) fermentasyonunu artırmak. Şıra toplam karbonhidratının yaklaşık %25'i fermente edilemez. Desatase'nin, Maltosylase gibi maltogenik amilazlarla birlikte fermantasyona eklenmesi, fermente edilemeyen dekstrinleri maltoz haline dönüştürür; bu da alkol olarak fermente edilir ve %100'den daha yüksek bir görünür azaltma sağlar, damak dolgunluğu veya köpük tutma kaybı olmadan. Normal fermente edilmiş bir birada olduğu gibi aynı alkol konsantrasyonunda, süper fermente edilmiş bira %25 daha az hammadde gerektirecektir. Azaltma Modülasyonu'na bakın. SICAKLIK Optimum 55-60°C. Enzimatik bileşenler birada (pH 4,2) inaktive olur...