Sonuçlar
Türkiye
Ahşap boş kablo makarası, ahşap haberleşme kablo makaraları, ahşap fiber kablo makarası, enerji kablo makaraları için çapları 40 ile 320 cm arasında değişerek üretilebilen Ahşap Kablo Sevk Makaraları. Ahşap makara ürünlerinin üretimi, gerekli tüm standartlara uygun şekilde, 10.000 m2 açık ve 5.000 m2 kapalı alan üzerinde anlaşmalı fabrikamızda gerçekleştirilmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı fark etmeksizin ilgili ülkenin standartlarına uygun, müşterilerimizin talebine özel ölçülerde ahşap kablo sevk makaraları tarafımızca sunulmaktadır. Üretilen Ahşap Kablo Makaraları, isteğe göre, montajı tamamlanmış şekilde veya montajını müşteri tamamlayacak şekilde yarı mamul olarak gönderilebilmektedir.
Fiyat teklifi isteyinTürkiye
Gramaj:500 gr. Pişme Süresi:8 - 10 Dakika İçindekiler:Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su. Koli İçi Adedi:20 Raf Ömrü:2 Yıl 100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ Enerji 358 kcal Protein 10.5 g Yağ1 g Doymuş Yağ 0.3 g Trans Yağ0 Kolesterol0 Karbonhidrat 77g Toplam Şeker 2.63 g
Türkiye
Gramaj:500 gr. Pişme Süresi:8 - 10 Dakika İçindekiler:Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su. Koli İçi Adedi:20 Raf Ömrü:2 Yıl 100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ Enerji 358 kcal Protein 10.5 g Yağ1 g Doymuş Yağ 0.3 g Trans Yağ0 Kolesterol0 Karbonhidrat 77g Toplam Şeker 2.63 g
Benzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?
europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin
Türkiye
Fiyonk Makarna Gramaj:500 gr. Pişme Süresi:8 - 10 Dakika İçindekiler:Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su. Koli İçi Adedi:20 Raf Ömrü:2 Yıl 100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ Enerji 358 kcal Protein 10.5 g Yağ1 g Doymuş Yağ 0.3 g Trans Yağ0 Kolesterol0 Karbonhidrat 77g Toplam Şeker 2.63 g
Türkiye
Spagetti Makarna Gramaj:500 gr. Pişme Süresi:8 - 10 Dakika İçindekiler:Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su. Koli İçi Adedi:20 Raf Ömrü:2 Yıl 100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ Enerji 358 kcal Protein 10.5 g Yağ1 g Doymuş Yağ 0.3 g Trans Yağ0 Kolesterol0 Karbonhidrat 77g Toplam Şeker 2.63 g
Türkiye
Burgu Makarna Gramaj:500 gr. Pişme Süresi:8 - 10 Dakika İçindekiler:Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su. Koli İçi Adedi:20 Raf Ömrü:2 Yıl 100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ Enerji 358 kcal Protein 10.5 g Yağ1 g Doymuş Yağ 0.3 g Trans Yağ0 Kolesterol0 Karbonhidrat 77g Toplam Şeker 2.63 g
Sonuçlar
Makaralar - Ithalat/IhracatSonuç sayısı
9 ÜrünlerÜlkeler
Firma tipine