Sonuçlar
Türkiye
Yüksek kalitede natürel sızma zeytinyağı. Menşe: Türkiye, Sıkma yöntemi: Soğuk Sıkım, Asit Oranı: %5-6, Ambalaj: Cam şişeler, pet şişeler, teneke, Uygulama: Direk Tüketim, yemekler, salatalar.
Fiyat teklifi isteyinTürkiye
Hatay-Antakya'da kurulan tesisimiz 1993 yılında tüm üretim süreçleriyle faaliyete geçmiştir. Küçük ve orta ölçekli imalatçılarımızdan ve ayrıca Türkiye'nin diğer bölgelerinden temin edilen sızma zeytinyağı, sıcaklığı 18⁰C'yi (yaklaşık 65°F) aşmayan koşullarda paslanmaz çelik tanklarda depolanmakta, ardından dikkatli fiziksel, kimyasal ve duyusal analizler yapılmaktadır. Bitkisel yağların rafinasyonu teknolojik yeterlilik ve güvenilirlik gerektiren çok kritik bir süreçtir. Doğrudan tüketilemeyen, yüksek asitli ve duyusal kusurlara sahip olan ve “ham veya lambalı zeytinyağı” olarak sınıflandırılan tüm zeytinyağının yenilebilir olabilmesi için rafine edilmesi gerekmektedir. Emir Zeytinyağı, gıda sektöründeki güçlü konumunu kurumsal yönetim yaklaşımına, nitelikli ve özverili iş gücüne, yenilikçiliğe ve sürekli gelişime borçludur. Şirketin kısa ve uzun vadeli planları arasında dünya pazarlarındaki konumunu güçlendirmek, üretim kalitesini ve verimliliğini artırmak yer alıyor.
Fiyat teklifi isteyinBenzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?
europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin
Sonuçlar
Paketli zeytinyağı - Ithalat/IhracatSonuç sayısı
2 ÜrünlerÜlkeler
Firma tipine
Kategoriye