Sonuçlar
Türkiye
Kabukları soyulup kavrulan susamın değirmenlerde ezilip krema haline getirilmiş şeklidir. Glüten içermez.
Fiyat teklifi isteyinTürkiye
Yeşil zeytin olarak işlenecek zeytinlerin tam olgunluğa erişmesi beklenmez. Renkleri yeşilden sarıya dönerken Eylül sonu-Ekim ortası gibi hasat edilir. Seçme, sınıflandırma, boylama, yıkama aşamalarının ardından tatlandırma işlemleri için tanklara alınır. Birkaç defa suyu değiştirilerek tatlandırılan zeytinler bu işlemlerin ardından özel salamurada muhafazaya alınır. Daha sonra özel makinalarda çekirdekleri çıkartılır, içleri kırmızı biber turşusu ile doldurulur. Pastörize edildikten sonra ambalajlanır.
Fiyat teklifi isteyinTürkiye
%100 Gemlik Zeytini ve %100 Doğal Fermentedir. Katkı ve Koruyucu madde içermez. Ürünlerimiz hasat edildikten sonra sadece su ve tuz ile salamura havuzlarında 7-15 ay arası bekletilerek yeme olgunluğuna eriştirilmektedir. Gemlik zeytinleri dünyanın en kaliteli zeytini unvanına sahiptir. İnce kabuklu, küçük çekirdekli, bol etlidir.
Fiyat teklifi isteyinTürkiye
Mytat Üzüm Pekmezi 1400 gr %100 Üzüm Pekmezi. Ürünlerimiz Türk Gıda Kodeksi'ne uygun olarak üretilmektedir. Tüm ürünlerimiz analizlerden geçerek ambalajlanmaktadır.
Fiyat teklifi isteyinBenzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?
europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin
Sonuçlar
Kahvaltılık hububatlar - Ithalat/IhracatSonuç sayısı
6 ÜrünlerÜlkeler
Firma tipine