Peynir Analoğu (taklit peynir veya peynir alternatifi olarak da bilinir), süt yağının kısmen veya tamamen bitkisel yağ ile değiştirildiği bir peynir ü...
İber peyniri, üç süt karışımı (inek, koyun ve keçi) ile üretilen preslenmiş bir peynir türüdür. İspanya'da en popüler peynir olup, 28 Şubat tarihli 26...
Çiğ süt, laktik fermente, peynir altı suyu, tuz
Alerjenler Süt ve süt ürünleri (laktoz ve süt proteini dahil)
Ürünlerimiz, 1829/2003/CE ve 1830/2003/C...
İnfrared kurutma fırınları, gıda ürünlerinin yüzeyine temas etmeden ve doğrudan enerji iletimi sağlar. Bu sayede, kabuk oluşturma (peynirler, kabuksuz...
OKIN'deki en ikonik ekmeklerden biri olan 300 g ciabatta, belirgin rustik karakteri ile dikkat çekmektedir. Kıtır bir kabuğa ve belirgin bir grigaja s...
Et ve gıda sanayisi için sosis makineleri
Her türlü ürünün doldurulması için makineler.
En yüksek kalitede paslanmaz çelikten üretilmiştir.
Modeline g...
Ürün varyantlarını göster
Yüzyıllardır tarım arazilerimizin kullanılması, Avrupa'nın bazı bölgelerinde insanların ihtiyaç duyduğu mineral ve iz eleme...
Özellikler:
Çoğu ürün genellikle "kırmızı pirinç mayası" olarak bahsetse de, aslında bu bir kırmızı pirinç mayasıdır.
Bu maya (Monascus purpureus), p...
Özellikler:
Çoğu ürün genellikle "kırmızı pirinç mayası" olarak adlandırılsa da, aslında bu bir kırmızı pirinç mayasıdır.
Bu maya (Monascus purpureus...