Fransa, Boissy Saint Leger
...JANIN çikolata atölyesi, Fransa'da kalan 12 küçük çikolata atölyesinden biridir. Bugün, çikolatanın "büyük" markaları tümüyle çok uluslu gruplara katılırken, Çikolata Ustaları giderek daha da nadir hale gelmektedir.
Fransa, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli, Haute-Garonne bölgesinde, Saint-Orens-de-Gameville'de bulunan bir çikolata ustasıdır. Tüm orijinal ve "maison" kreasyonlarımız, Toulouse yakınlarındaki atölyemizde en iyi çikolataları ve malzemeleri seçerek hazırlanır. Her gün, çikolataların yanı sıra dondurmalar, sorbeler ve makaronlar gibi en büyük özenle el yapımı lezzetler üretiyoruz. İstisnai çikolatalar sunmak için en iyi h...
Fransa, Bellême
...Koyu, sütlü ve beyaz çikolata mendiantları assortmanı. İstisnai ürünler sunmak için en iyi hammaddeleri seçiyoruz. Net ağırlık (G): 200...
Fransa, Furiani
...İçindekiler: %70 bitter çikolata (şeker, kakao yağı, kakao kütlesi, emülgatör soya lesitini, doğal vanilya aroması), fındık, badem, antep fıstığı, kuru üzüm. Referans: CASNRMEND...
Fransa, Objat
...İçindekiler: %66 Bitter çikolata, %38 Süt, %30 Beyaz (şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, emülgatör: kolza lesitini), portakal kabuğu, badem, antep fıstığı, fındık, yaban mersini. 100g için ortalama besin değerleri: Enerji 2083Kj / 501 Kcal, yağ 36g, bunların 16g'ı doymuş yağ asitleri, karbonhidrat 36g, bunların 34g'ı şeker, protein 8,2g, tuz 0,02g.
Fransa, Arles
...Maison Lesage Kuru meyvelerle (badem, fındık, ceviz, antep fıstığı), kuru üzüm ve şekerlenmiş portakal kabuğu ile kaplanmış bitter veya sütlü çikolata küçük paletleri. İçindekiler: kakao çekirdekleri, şeker, SÜT tozu, SOYA lesitini, doğal vanilya aroması, BADAM, FINDIK, ANTEP FISTIĞI, CEviz, kuru üzüm, şekerlenmiş portakal kabukları.
Fransa, Etaples
...Çikolata evrenimize adım atın ve mendiantlarımızı keşfedin! İki farklı mendiant formatı geliştirdik zevkleri çeşitlendirmek için. Lezzetli tarifimiz, özenle seçilmiş kuru meyvelerle birlikte yüksek kaliteli çikolataları bir araya getiriyor. İçindekiler: Bitter çikolata, sütlü çikolata veya beyaz çikolata ve kuru meyveler Saklama süresi: 6 ay Ambalaj: 10 gramlık 9 mendiant içeren paket, toplamda 90 gram lezzet!
Bu arama terimi için popüler ülkeler