Fransa, Boissy Saint Leger
1960'tan beri Val de Marne'da Maître artisan chocolatier. Üç nesildir, Janin ailesi geleneksel yöntemlerle çikolata üretmektedir. Île-de-France'ın en son el yapımı çikolata dükkanlarından biri. Çikolatalar, en iyi kakao çekirdeklerinden elde edilmekte ve eski geleneklere saygı gösterilerek büyük bir özenle hazırlanmakta. Chocolats Janin, 94'te bir çikolata atölyesidir; burada Stéphane Janin, Île-d...
Fransa, Montelimar
...Gurme! Bu az söylenmiş. Çikolatalı Nougat'ımızı ve Portakal Kabuğunu keşfedin. Kakao ve portakalın tüm lezzeti, bal ve bademle yumuşatılmış. Referans: 227201 AĞIRLIK (KG cinsinden): 2.5 Ambalaj: 1 KDV: %20.0...
Fransa, Épaignes
1960'tan beri, çikolata ustalarımız her yıl binlerce çikolata üretmektedir ve her zaman sabır ve saygıyla geleneksel el işçiliğine bağlı kalmaktadır. La Royale Normande, kendi pralinini üreterek mükemmeliyet taahhüdünde bulunmaktadır; bu, hem bizim hem de sizin için benzersiz ve derin tatlar garanti eder. Bu yaklaşımın avantajı, pralin tarifini ve nihai ürünün kalitesini izleyebilme imkanıdır. Böy...
Fransa, Objat
...İçindekiler: %66 bitter çikolata, kakao, şeker, kakao yağı, emülgatör: kolza lesitini, kristalize edilmiş menekşe parçaları, portakal kabukları 100g için besin değerleri: Enerji 1339 kj / 315 kcal, yağ 0.8 g, doymuş yağ asitleri 0.4 g, karbonhidrat 77 g, şeker 77 g, protein 0 g, tuz 0 g...
Belçika, Sint-Gillis-Waas
Koruyucu madde olmadan el yapımı çikolata şekerleri üreticisi: geniş bir trüf, çikolatalı fındık ve portakal kabuğu, öğrenci karışımı, manonlar, yumuşak praline, badem ezmesi, doldurulmuş hayvan figürleri, 30 çeşit Paskalya yumurtası…...
Bu arama terimi için popüler ülkeler