...Gıda aromalarımız farklı formlarda sunulmaktadır: sıvı, toz, emülsiyon.
Ambalajlar 30 ml'lik şişe, 250 ve 500 ml'lik bidonlar veya talep üzerine dökme olarak çeşitlenmektedir.
Bu aromalar, çeşitli gıda kategorilerine eklenmek veya bu gıdaların hazırlanmasında kullanılmak üzere tasarlanmıştır: hamur işleri, makaronlar, ganajlar, tatlı kremler, mousse'lar, şekerlemeler, reçeller, kokteyller veya soslar; ayrıca çikolata, dondurma, içecek-şurup, hazır yemekler, süt ürünleri ve bisküvi.
... tohumlar hem de çiçek salkımları şeklinde, hem de demlenmeler veşuruplar şeklinde kullanılmaktadır.
Lavanta tohumları, kuru çiçekler, güvelere karşı yardımcı olur, yemek pişirmede, gıda, fırıncılık, kuru, lavanta çayı, kahve.
Mutfakta Lavanta
Lavanta çiçekleri, fırın ürünlerine, reçellere ve tatlılara aroma katmak için, bal, şeker ve tuz ile tatlandırılarak eklenir. Rahatlatıcı olduğu düşünülen...