Sudem Pastacılık, 2006 yılından bu yana en kaliteli ürünler üreten ve ürünlerini Avrupa ve diğer ülkelere ihraç eden Antalya/Türkiye merkezli ekmek ve pasta karışımı üreticisi bir firmadır. Dünden bugüne gelen, geleneksel pişirme tarifleri ve yüksek kaliteli malzemeler kullanarak el yapımı unlu mamuller ve pasta spesiyaliteleri üretiyoruz. Spesiyalitelerimiz arasında Ekmek Karışımları, Kek ve Past...
Portekiz, Sto. António Da Charneca
DOCINHO CONFEITARIA, 2004 yılında kurulan, bölgesel kekler ve pastacılık üreten bir Portekiz şirketidir. Santo António Da Charneca'da bulunan merkezimiz, süpermarketler, minimarketler, fırınlar, kafeler, küçük, orta ve büyük ölçekli dağıtıcılar ve perakendeciler için pastacılık ürünleri, kekler ve bölgesel tatlılar üretim ve tedarik faaliyetleri yürütmektedir, hem ulusal hem de uluslararası.
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Cevizli Zencefilli Ekmek 250g, Merkez bölgesinden %50 bal, Sologne'dan buğday ve çavdar unu, su, %5 ceviz, taze yumurta, taze tereyağı, kabartma tozu, karbonat, Guérande tuzu, yıldız anason baharatı, kakule, tarçın, karanfil. Gluten içerir, yumurta ve kabuklu yemiş izleri içerebilir. Serin ve sıcaklıktan korunaklı bir yerde saklayın. 100g ürün için enerji bilgileri Enerji 1376 KJ / 329 Kcal Yağ...
Şirketimizin iş modeli iki temel üzerine kurulmuştur: hammaddelerin ticareti ve tarım ile gıda sektörüne yönelik bilgi hizmetlerinin sağlanması. Amacımız, yem ve gıda alanında hammaddelerin pazarlanmasıdır. Hammaddelerin ticareti, çalışanların yüksek bir yetkinliğe sahip olmasını gerektirir. Bu yetkinlikle, ortaklarımızın yanındayız. Sloganımız "az, çoktur". Bununla ne demek istediğimiz basit. İs...
Fransa, Les Eyzies De Tayac
...Cevizli tereyağımız, %35 kaviardan oluşmakta olup, piyasadaki en yoğun ve aromatik tereyağlarından biridir. Küçük bir dokunuş olarak, ızgara edilmiş kırsal ekmek üzerinde istiridye ile birlikte servis edilebilir. (net ağırlık 20 ve 40g). Son tüketim tarihi 4 ay Referans: PTBEURC Bileşim: Tereyağı, kaviar (%35) Yetiştirme: Fransa Tür: Sibirya Mersin Balığı (Acipenser baerii) Saklama: Ambalajda belirtilen son tüketim tarihi Ağırlık: 40g...
Fransa, Cournon D'auvergne
...Kabak*(66%), çiftlik keçi peyniri*(10%), ayçiçek yağı*, soğan*, bal*(4%), soya sosu*(soya fasulyesi suyu*, tuz, alkol*, koji), balsamik sirke*(şarap sirkesi*, pişirilmiş üzüm suyu*), pirinç unu*, tuz. *Organik Tarım ürünleri - Alerjenler Kullanım önerileri Kuru üzüm veya cevizli ekmek dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı tohumlar, filizler veya baharatlar gibi diğer...
İspanya, Varea
... yarışmalarda tanınmaya başlayan benzersiz bir ürün elde etti. 4 hidromel + 3 atıştırmalık tadımı: -Hidromel Damajuana Akdeniz -Hidromel Damajuana Dağ -Ceviz ve Yaban Botanikleri Hidromeli -Barrel'den Hidromel ve Yaban Botanikleri Vermut -Avokado atıştırmalığı -Ekmek ve cevizli tost atıştırmalığı. -Asidik çikolata veya olgun peynir atıştırmalığı...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play