...Gerçek Adaçayı Toz Ekstraktı %2 uçucu yağlar; Gerçek Adaçayı Toz Ekstraktı %2,5 Rozmarin Asidi, 60:1; Kırmızı Kök Adaçayı Toz Ekstraktı 4:1
Kalite: gıda için
İşlenmiş Bitki Parçası: Yaprak
Ekstraksiyon Aracı: Etanol & Su
Taşıyıcı Madde: Maltodekstrin
Bilimsel Adı: Salvia officinalis
Adaçayı, mutfakta baharatlı tadı için ve doğal tıpta olası sağlık yararları için kullanılan aromatik bir bitkidir...
...Rosmarinik asit, polifenol bileşen sınıfında doğal bir bileşiktir. Adını aldığı biberiye (Salvia rosmarinus L.) dışında, nane, adaçayı ve diğer mutfak baharatları ve otlarında da bulunabilir.
Katalog No: NST-10-26
CAS: 20283-92-5
Saflık: %98 (HPLC)
Moleküler formül: C18H16O8
Moleküler ağırlık: 360,31...