Almanya, Garstedt
... teknolojisinde bağlayıcı, kıvam artırıcı ve stabilizatör olarak kullanılır. Yaratıcı mutfakta, Xanthan Gum, yağ/sirke emülsiyonlarını stabilize etme özelliği nedeniyle soslar ve soslarda kullanılır. Mayonez, domates ketçabı, hardal veya kuru baharat karışımları olsun, neredeyse yağ içeren her şey Xanthan ile stabilize edilebilir. Diğer kullanım alanları, ince hamur işlerinin (pastalar, kekler, çikolatalı şekerlemeler, dondurma) donma ve çözülme stabilitesini artırmak için pastacılıkta bilinir. Dondurma, kremsi bir görünüm kazanmalı, böylece adını dondurma olarak hak etmelidir.
Almanya, Schoenebeck
... lezzetli marine sosları için kullanmaktadır. Badem yağı ayrıca kekleri, kurabiyeleri ve diğer tatlı hamur işlerini harika bir şekilde sulu hale getirir. Seçkin çikolata ile bir araya geldiğinde, gıda endüstrisi eriyen çikolatalı trüfler yaratır. Badem yağını, kahve çekirdeği ekstraktımızla denemekten çekinmeyin ve ağızda gerçek bir tat patlaması yaratan muhteşem lezzetlerin tadını çıkarın. Badem...
Almanya, Saarlouis
...Theodor Rietmann GmbH, premiks ve konsantre alanında uzmanlaşmıştır. Theodor Rietmann şunları sunmaktadır: -Ön karışımlar: Ekmek & tost, poğaça & baget, ince hamur işleri örneğin: Ayran ekmeği; kabak çekirdeği ekmeği; İsveç karışımı ekmeği; spelt yoğurt poğaçası; çok tahıllı poğaça; bisküvi rulo; kek donut; vanilyalı dolgu kreması; çikolatalı muffin karışımı; lor topları... -Glutensiz ön karışımlar -Yüksek proteinli ön karışımlar: yumurta beyazı poğaçası, yumurta beyazı akşam ekmeği, dürüm, panini, kraker, waffle, krep...
Bu arama terimi için popüler ülkeler