Almanya, Nürnberg
... Karanfiller bütün veya toz halinde kullanılabilir ve genellikle garam masala ve balkabağı baharatı gibi baharat karışımlarında bulunur. Tarçın ve muskat gibi diğer sıcak baharatlarla, elma ve portakal gibi meyvelerle iyi bir uyum sağlarlar. Karanfiller ayrıca turşu baharatları ve sıcak şarap için de önemli bir bileşendir.
...öğütülmüş Her ekmeği değerli kılan bir ekmek baharatı. Bugünlerde birçok insan ekmek yapmayı yeniden keşfetti. Ekmek yapmak zor değil ve ona biraz farklılık katmak için, ekmek geliştiricimizle birlikte, tipik orijinal lezzeti de elde edebilirsiniz. Bu ekmek baharatı çok yönlüdür ve basit bir maya beyaz ekmeği geliştirmek veya güçlü ve koyu tam buğday ekmeğini zenginleştirmek için kullanılabilir. Ayrıca kestane, nohut, mercimek, karabuğday, teff, soya unları gibi özel unlarla da bu baharat gerçek bir zenginliktir.
...Farklı Çeşitlerde Soya Sosları Soya sosu, doğal ve geleneksel fermantasyon yöntemleriyle üretilen bir çeşni sosudur. Bizde mevcut: Çin/Japon Açık/Koyu Soya Mantarı Sosu Buğday İçermeyen/Tuz Azaltılmış Organik Özel tarifler mümkün...
Eşleşen ürünler
Soya Sosları
Soya Sosları
Diğer Ürünler
Enginar
Enginar
Almanya, Hamburg
...{"Kategori":"Tek Baharatlar","Tat ve Aroma":"tütsülenmiş, sıcak ve tatlı-ekşi, odunsu ve taze tonlarla. Neredeyse acı değil, hafif bir karıncalanma hissi var. Görsel olarak küçük böğürtlenlere veya koyu dutlara benziyor.","Malzemeler":"Yerli Assam Biberi","Alerjisi Olanlar İçin Not":"Kuruyemiş, fıstık, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir.","İçerik":"38 g beyaz teneke kutuda","Kullanım...
Almanya, Bad Bramstedt
...Tuzun yanı sıra, karabiberin de burada hiçbir mutfaktan eksik olmadığı söylenebilir. Karabiber, yoğun bir biber tadına, acılığa sahip olup, meyvemsi ve narenciye benzeri bir aromaya sahiptir. Karabiber, özellikle balık, et, sebze veya baklagiller gibi tüm koyu yemeklerle mükemmel bir uyum sağlar. Toz halinde bu klasik baharat hemen kullanılabilir ve pratik serpmeli kutumuzla uzun süre faydalanabilirsiniz. İçerik: 250,00 g Ürün No: 802113...
...Kanadalı akçaağaç şurubu ile rafine edilmiş baharat ve otların zekice bir kombinasyonu. - Hela steak biber Kanada, kanadalı akçaağaç şurubu ile rafine edilmiş, 700g Her türlü kısa kızartma parçaları için (özellikle koyu et türleri için), kümes hayvanları, kıyma hazırlıkları, tereyağı karışımları, soslar, chutney'ler. Menülerde beyan edilmesi gereken katkı maddesi içermez (Almanya'daki "Katkı...
Almanya, Hamburg
... eklenerek onlara hafif çiçeksi bir tat katmak için kullanılır. Defne yaprağı, Bouquet garni ve Provence otları gibi geleneksel baharat karışımlarında da önemli bir bileşendir. Mutfaktaki kullanımının yanı sıra, defne yaprağı potansiyel sağlık yararları nedeniyle de kullanılmaktadır; bunlar arasında iltihap önleyici, antioksidan ve antimikrobiyal özellikler bulunmaktadır. Ancak, defne yapraklarının güçlü tadı nedeniyle ölçülü bir şekilde kullanılması gerektiğini unutmamak önemlidir.
...Saperavi şarabı, Gürcistan'da üretilen ve Kakheti şarap bölgesinde yetiştirilen seçkin kuru kırmızı şaraplardan biridir. Bu şarabın rengi, yoğun ahududu kırmızısından koyu kırmızıya kadar değişebilir. Şarap, tatlılık ve asidite arasında mükemmel bir denge ile kadifemsi, zengin bir tada sahiptir. Olgun meyve tonunda, hafif meşe ve baharat nüansları uyum içinde birleşerek uzun bir aromatik bitiş...
... baharat yağları ile zenginleştirilebilir. Köri – Jackfruit, hafif baharatlı, kremalı bir sos ile birleştirilmiştir. Bununla birlikte, Lotao Laos Büyücüsü pirinci mükemmel bir uyum sağlar. Teriyaki – Koyu baharatlı teriyaki sosu, koyu jackfruit meyve eti ile mükemmel bir uyum sağlar ve jackfruit'u koyu, güçlü bir sığır eti gibi gösterir. YENİ: Gulaş - Genç jackfruit parçaları, domates, soğan ve biber ile yapılan baharatlı bir gulaş sosunda. Ürün, 200 gramlık poşetlerde paketlenmiştir. Uzun raf ömrü ve en iyi ürün özellikleri garanti edilmektedir.
Almanya, Eresing
... çiçek açar ve beyazdan gri-mavi renge kadar çiçekler oluşturur. Bu çiçeklerde, 2-3 mm boyutunda koyu tohum taneleri içeren kabarcık şeklinde meyve kapsülleri oluşur. Tohumlarda %0,5 ila %1,5 arasında uçucu yağ ve %40 yağlı yağ bulunur. Yağ, tohumların soğuk preslenmesi ile elde edilir. Yağ, uçucu yağlar, linoleik asitler, oleik asitler, palmitik asitler ve çok az miktarda nadir yağ asitleri içerir...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play