...Biz sunuyoruz:
BIO Dextroz
BIO Baharatlar
BIO Glukoz Şurubu
ve daha fazlası.
BIO Guarkernmehl
BIO Tavuk Yumurta Beyazı Tozu
BIO Tavuk Yumurta Sarısı Tozu
BIO İnvert Şeker Şurubu %72,7
BIO Keçiboynuzu Tozu
BIO Karamel
BIO Patates Nişastası
BIO Yağsız Süt Tozu
BIO Mısır Nişastası
BIO Maltodekstrinler
BIO Pirinç Şurubu
BIO Ham Şeker
BIO Soya Unu
BIO Kuru Glukoz
BIO Buğday Gluteni
BIO Şeker Pancarı Şurubu...
... eklemek, ona canlı bir tat katar.
• Organik Rhabarber Nektarı:
Bu nektar, Osnabrück bölgesinden Bioland rabarbarından elde edilen filtre edilmemiş bir üründür.
Agave şurubu burada alternatif bir tatlandırıcı olarak kullanılır.
• Rhabarber Şorlesi:
Yüksek oranda rabarbar direkt suyu ( %40), su ve fruktoz ile karıştırılmış, karbonatlı bir içecektir.
Rhabarber şorlemiz alkolsüzdür ve şimdi 0,7 litrelik şişelerde de mevcuttur.
Şorleyi, bir damla Aperol ile buzlu olarak keyifle tüketin.
...Ürün Numarası: 047220
Temel VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST
EAN: 2804333000007
Ürün Grubu: 05 - Dondurulmuş Et / 200 - Dondurulmuş Domuz
İçindekiler: Domuz eti ve Sığır eti (80%), Domuz yağı, Su, İyotlu tuz, Baharatlar (hardallı), Aroma, Üzüm şekeri, Süt şekeri, Glukoz şurubu, Baharat özleri, Aromalar (buğday, soya içerir), Maya özütü, Kavurma suyu, Antioksidan E300 ve E301, Stabilizatör E331/450...
Buğday nişastası, buğday glüteni, patates nişastası, pirinç ve mısır şurubu, spelt-hurma-İncir şurubu vb. Buğday unu, malt tozu, üzüm suyu konsantreleri, meyve konsantreleri. Püreler. Fruktoz, renklendiriciler, mısır nişastası.