• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • et endüstrisi için bıçaklar

Sonuçlar

Et endüstrisi için bıçaklar - Almanya

Almanya
  1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    Hassas ağırlıkta kesimden, salam, sucuk, pastırma, et ve peynirin hassas şekilde yüklenmesi ve paketlenmesine kadar: Weber Maschinenbau şirketi, dilimleme uygulamaları için önde gelen sistem sağlayıcılarından ve gıda işleme endüstrisi için en önemli adreslerden biridir. Ürün yelpazemiz çok geniştir ve tüm gereksinimler ve uygulama alanları için mükemmel çözümler sunmaktadır. Dünya çapında yaklaşık 1.500 çalışanımızla dünya pazar lideri ve en iyi işvereniz! Weber Maschinenbau 35 yılı aşkın süredir salam, sucuk, pastırma, et, peynir ve diğer yiyeceklerin işlenmesi ve rafine edilmesi için öncü sistemler üretmektedir. Merkezi Almanya'nın Hessen eyaletindeki Breidenbach kentinde bulunan Weber şirketler grubu, ve 18 ülkedeki 22 tesisiyle, son derece çeşitlilik gösteren benzersiz bir ürün yelpazesi sunmaktadır - dünyanın her yerindeki memnun müşterilerimiz, bu kalite ve teknik bilgi bileşimini takdir etmektedir.

  2. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    Carl Schmidt Sohn AG - 1829'dan beri gelenek Carl Schmidt, 1829 yılında oğlu ile birlikte CARL SCHMIDT SOHN'u kurduğunda eğitimli bir demirciydi. Dünya çapında bir isim. Marka haline gelen bir isim. Ve bugüne kadar da gelen bir isim. Genç şirket başlangıçta kılıç üretiminde uzmanlaşmıştı. Solingen şehri, Wupper nehri üzerindeki coğrafi konumu ve demir cevheri ve kömür için odun yatakları sayesinde metal işlemek için en uygun koşullara sahiptir. O zamanlar hiç kimse Solingen'in bir gün çatal-bıçak endüstrisinin merkezi haline geleceğini ve "made in Solingen" ibaresinin dünya çapında olağanüstü ürünler ve birinci sınıf kaliteyi garanti edeceğini tahmin edemezdi. Carl Schmidt ve oğlu şirketi en başından beri son derece başarılı bir şekilde yönetiyor. Sadece bir yıl sonra 100 demirci, taşlamacı ve yardımcı çalıştırıyorlar. Köln'e yakınlık, kapsamlı üretim ve dağıtım için neredeyse idealdir, çünkü Köln o dönemde Almanya topraklarındaki en büyük ve en zengin ticaret merkezlerinden biridir. CARL SCHMIDT SOHN ürünleri en başından beri bu şekilde dünyaya yayılıyor. Solingen'den gelen çatal bıçak takımları kısa sürede en iyi kalite ve işçiliğin garantisi haline geldi. Ve bu, mesajların iletilmesinin hala çok zaman aldığı bir zamanda gerçekleşiyor. Solingen kılıçları, palaları, bıçakları ve makasları sadece kaliteleri ve iyilikleriyle bile etkileyicidir.

  3. TVI GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    Biftek, şnitzel, et sarma, pirzola, şişe sarılı et ya da şiş kebabı fark etmez, dünya çapından müşterilerimiz porsiyonlarını güçlü çözümlerimizle verimli, ekonomik, hijyenik ve güvenli şekilde yaparlar. Hem perakende satış hem de gastronomide. Gün be gün ve tavizsiz iyi. Kurulduğumuz 2004 yılından beri et porsiyonlama alanında uzmanlaştık ve et porsiyonlama makinelerinin ve komple porsiyonlama hatlarının lider üreticisiyiz. Ürün yelpazemiz doğru sıcaklık seçimi ve dondurma, presleme, posiyonlama, otomasyon, şişe ızgara eti sarma ayrıca şiş kebapların üretilmesine yönelik verimli, gereksinimlere uygun çözümler sunar. TVI'nin yüksek teknolojili tesisleri ana ürünün etlerinin sıcaklığının belirlenmesinden her türlü porsiyonlamaya, kaplara nihai ağırlık kontrolünden bitmiş ürünün ambalaj makinesine aktarılmasına kadar manuel veya otomatik yerleştirme.