Almanya, Bad Bentheim
... her yıl artmakta, ancak talebi karşılamak için yeterli olmamaktadır. Bu nedenle, son 15 yılda quinoa fiyatı üç katından fazla artmıştır. Quinoa'nın Besin Değerleri Quinoa, aşağıdaki besin değerleri açısından zengindir: protein, lif, çeşitli B vitaminleri, magnezyum, fosfor ve manganez. Çok Yönlü Kullanım Quinoa unu, birçok farklı yemekte kullanılabilir. Ekmek, hamur işleri ve diğer lezzetli fırın ürünleri yapmak için son derece uygundur. Örneğin, kek, waffle ve krep hamuru hazırlamak için kullanabilirsiniz. Fırınlama veya pişirme sırasında ...
Almanya, Oyten
...Kavrulmamış nohutlardan elde edilen aromatik organik nohut unu. Pişirme ve fırınlama sırasında organik nohut unu, çeşitli yemekleri lezzetli bir şekilde zenginleştirir. Doğu mutfağında sağlam bir yeri vardır ve çorbaları veya sosları mükemmel bir şekilde bağlar. Krep, pizza hamuru, köfte hazırlamak ve ekmek ile kek hamurlarında katkı maddesi olarak nohut unu değerli bir bileşendir. Fırınlama...
Almanya, Schoenebeck
...tariflerinize taze ve otlu çiçeksi nüanslar katarken, ayrıca E vitamini ve doymamış yağ asitleri de sunuyor. SanaBio organik mürver çekirdek ununun yüksek kalitesine kendiniz tanık olun. Organik mürver çekirdek unumuz (aynı zamanda mürver çekirdek unu olarak da bilinir) koyu kırmızı bir renge ve hafif meyvemsi bir lezzete sahiptir. Size organik mürver çekirdek ununu sunabilmek için, organik mürver çekirdeklerinin nazik soğuk preslemesini kullanıyoruz. Sonuç olarak, yüksek kaliteli organik mürver çekirdek yağı elde ediyoruz.
Almanya, Berlin
...Ayçiçeği yağı alınmış kek, ayçiçeği ununun bir diğer adıdır. Bu, ayçiçeği kekinden yağ çıkardığımız çözücü ekstraksiyonunun ana ürünüdür. Besin açısından zengindir ve tüm hayvan yemleri için mükemmel bir seçimdir. PARAMETRELER - ÖZELLİKLER Protein - %28 ile %30 Nem - %12 Maks Lif - %17 ile %20 Kum ve/veya Silika - %2 Maks...
Almanya, Niederkrüchten
... dikkat çekmekle kalmaz, aynı zamanda düşük karbonhidrat ve kolesterol oranı ile de öne çıkar. Düşük karbonhidrat mutfağı için ideal bir seçimdir ve genellikle kek ve tatlıların hazırlanmasında kullanılır. İster granola, yoğurt, meyve salatasında ister fırınlamada olsun, hindistancevizi unu her zaman özel bir tat deneyimi sunar. Tipik Besin Değeri g / 100 g: Enerji: 330 Protein: 20 Karbonhidrat: 15 Bunlardan şeker: 15 Yağ: 13 Bunlardan doymuş yağ asitleri: 11 Lif: 42...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play