...Günlük lorpeyniri için kaşıkla yemek için mükemmel.
Besin değerleri 100 g için
Enerji 464 kJ / 110 kcal
Yağ 4,0 g
Doymuş yağ asitleri 2,8 g
Karbonhidrat 10 g
şekerler 10 g
Protein 8,6 g
Tuz 0,50 g...
... pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir.
Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lorpeyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır.
İçerik: 15,00 g
Ürün No: 206577...
...Malzemeler: Frenk soğanı, biber, deniz tuzu, şeker, mısır nişastası, sarımsak, kekik, oregano, aroma (içerir: KEREVİZ, ARPA, BUĞDAY), soğan, HARDAL TOZU, ayçiçek yağı, zerdeçal
Kullanım: Yaklaşık 2 tatlı kaşığı 125 g crème fraîche, ekşi krema, yoğurt, lorpeyniri için
Şimdi "Dipp Provence %18 Tuzlu" ürünümüzü tanıtım aracı veya hediye olarak kullanın. (Bu konuda taleplerinizi info@gojundgoj.de adresine e-posta ile iletebilirsiniz)
Ürünlerimizi özel etiketli, büyük paketlerde ve toptan satıcılar için de sunmaktan memnuniyet duyarız.
...Birkenşeker Xylit
Kolayca şekersiz keyif alın! Bu çok yönlü şeker alternatifi, şeker gibi tatlıdır ve görünümü de şekere benzer; 1:1 oranında şeker gibi kullanılabilir. Kalori açısından düşüktür ve çay & kahve, yoğurt, lorpeyniri veya tatlıları bilinçli bir şekilde tatlandırmak için, ayrıca yemek pişirme ve fırınlama için idealdir.
*Yiyecek ve içecekler düzenli olarak Xylit ile şeker yerine...
...Kremalı taze peynir, lorpeyniri, krema, yağlar, kremalı hardal gibi ürünlerin doldurulması için küçük masaüstü makinemiz...
Ortamın "Yağ Presleme Prensibi" ile iki takılabilir 10 litrelik değiştirilebilir kartuş ve yüzey kapağı üzerinden beslenmesi. Örneğin, kremalı taze peynir, lorpeyniri, krema, yağlar için uygundur.
Menşei: Almanya...
...Baharat karışımları, sade tereyağından mükemmel bir ızgara veya otlu tereyağı yapmak için harika bir şekilde uygundur. Ayrıca, lorpeyniri, ekşi krema veya krema fraîche ile harika dip soslar hazırlanabilir.
-kendi üretimimiz-
Baharatlar yalnızca sanayi ve ticaret için.
Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin veya Satış Departmanımızla iletişime geçin.
HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE ekibiniz...
... keten yağı, Alfa-Linolenik Asit sayesinde ağrı kesici ve iltihap önleyici bir etkiye sahiptir. Kan basıncını nazikçe düşürür ve LDL kolesterol ile HDL kolesterol arasındaki dengeyi sağlar.
Alfa-Linolenik Asitler ayrıca koruyucu bir etkiye sahiptir ve kalp krizi ve koroner kalp hastalıkları riskini azaltır, çünkü damar tıkanıklıklarını önler ve kan yağ seviyelerini düşürür.
Günde maksimum iki yemek kaşığı keten yağı alımını öneriyoruz; popüler bir tarif örneği ise haşlanmış patatesler ve soğuk sıkım Urkraft ile yapılan lorpeyniri...
...Aromalı Damla, doğal yoğurt, lorpeyniri, Skyr veya nötr Whey Protein gibi lezzetsiz gıdalar için bir yükseltmedir. Böylece tüm favori yiyecek ve içeceklerinizi birkaç damla ile istenilen lezzet yönüne kolayca dönüştürebilirsiniz; kalorisiz, vegan ve şekersiz.
... sütünden krema peyniri, yoğurt, lor ve tereyağı üretmeye başladık. Birincil hammaddemizin kalitesi ve kökeni ile gurur duyuyoruz ve bu durum, işlenmiş gıda üretiminde de sorumluluk almayı gerektiriyor. 2006 yılından itibaren, kurutma, filtrasyon, ayrıştırma ve fermantasyon teknolojilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasına odaklandık.
Şirketimiz uzun bir yol kat etti ve ilerlemeye devam ediyor. Bir şey değişmiyor: Gıda, gıda takviyeleri veya ...
... oldukça popüler.
Ve bunun için Bunte Kuh burada. Peynir, tereyağı, yoğurt ve lorpeyniri yapmak için gerekli tüm malzemeleri ve ekipmanları gönderiyoruz. Listede olmayan bir şeye ihtiyacınız varsa, lütfen spesifik olarak sorun.
...Klasik bir yerel ve Alman mutfağı lezzeti olarak orijinal Weck camında sunulan tuzlu ve tatlı sürmelikler, hardallar ve chutney'ler, örneğin müsli, yoğurt, lorpeyniri için bir kaplama olarak meyve tozu veya sağlıklı atıştırmalık olarak meyve derisi.
Hepsinin ortak bir noktası var: Dayanıklılıklarını eski koruma yöntemleriyle sağlıyorlar. Koruyucu maddeler, tatlandırıcılar, gluten ve laktoz...
... kantinlerinden gurme üreticilerine kadar geniş bir yelpazede kullanılmaktadır. Krema, yoğurt, lorpeyniri ve müşteri özel ürünlerimiz ile hamur işleri, pastalar, dondurmalar, salatalar, soslar ve daha fazlası üretilmekte veya zenginleştirilmektedir.