• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • et işleme için tuzlar

Sonuçlar

Et işleme için tuzlar

AlmanyaMünih, Nürnberg ve Bavyera
  1. SCHNITZELMASTER GMBH

    Almanya

    Restoranlar, kasaplar ve yemek şirketleri için manuel Schnitzelmaster cihazı - endüstriyel mutfaklar ve kesimhaneler için otomatik Schnitzelmaster cihazı. Eti ya döversiniz (ki bu hem gürültülü hem de çok temiz olmayan bir işlemdir), ya da eti, "steak“ haline getirirsiniz, burada etin başlangıçtaki kalitesi artmaz, aksine "kıyma" gibi işlenmiş olur. Farkı yaratan Schnitzelmaster cihazlarıdır. "Mastern®“ eti yumuşatmak için yapılan özel bir işlemdir. Bu işlem özellikle kemiksiz et parçaları için uygundur. Bu işlemde et lifleri kopmadan gerilir, bu sayede taze et karakteri korunur.