• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • şişeleme

Sonuçlar

Şişeleme

AlmanyaSaarbrücken ve Saarland
  1. PKB

    Almanya

    PKB, yılında kurulan ve Gıda sanayi - Makine ve ekipmanlar sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya ve İlaç - Makine ve ekipmanlar, Ambalaj ve paketleme -makine ve ekipmanlar, Şişeleme ve doldurma - Makine ve ekipmanlar, Etiketleme ve markalama - Makineler, Kimya ve İlaç - Makine ve ekipmanlar, Ambalaj ve paketleme -makine ve ekipmanlar, Şişeleme ve doldurma - Makine ve ekipmanlar, Etiketleme ve markalama - Makineler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Saarbrücken, Almanya 'de bulunmaktadır.

  2. VIMAS GMBH

    Almanya

    VIMAS GMBH, yılında kurulan ve Ambalaj ve paketleme -makine ve ekipmanlar sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Şişeleme ve doldurma - Makine ve ekipmanlar, Şişeleme ve doldurma - Makine ve ekipmanlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bexbach, Almanya 'de bulunmaktadır.

  3. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" 2013 yılında kurulmuştur. Ancak ailemizin bitki ve çay karışımlarını mayalama geleneği 1898 yılından beri devam etmektedir. Bu nedenle dünyanın en eski Kombucha üreticilerinden biri olarak kabul ediliyoruz. Bu da ürünlerimizi piyasada benzersiz kılmaktadır. Geleneğimiz, kontrollü organik yetiştiricilikten (Ecocert sertifikası DE-ÖKO-005) elde edilen en kaliteli malzemeleri kullanmaya çalıştığımız anlamına gelir. Onlarca yıllık deneyimimiz ve dört kuşak boyunca edindiğimiz bilgi birikimimizle düzenli olarak yeni ürünler geliştiriyoruz: kendimiz ve iş ortaklarımız için. Kombucha üretimimiz 1898'den beri değişmedi. Fischer ailesinin temel inancı, doğal bir üretim ve şişeleme sürecinde yüksek kaliteli malzemeler kullanmaktır. Bitki ve çay tariflerimiz, geleneksel zanaatkar kombucha üretimimizde (imalathanemizde) kendi kültürlerimizle fermente edilmektedir. Bunun için gerekli olan şeker tamamen tüketilir (<0, 5 g/L). Ayrıca pastörizasyon, ısıl işlem ve filtrasyondan da bilinçli olarak kaçınıyoruz. Bu, şirket içi kültürlerimizin doldurma işleminden sonra bile aktif kaldığı ve şişedeki karbondioksiti doğal olarak geliştirdiği anlamına gelir.