...doğal yağ asitleri, önemli proteinler ve temel amino asitler açısından zengin
müsli, ekmek, hamur işleri ve diğer yiyecekleri zenginleştirmek veya salata, sebze veya tatlılarda süsleme olarak ideal
hafif kavurma, birçok yemeğe özel bir dokunuş katan benzersiz bir fındık aroması oluşturur.
Menşei: Almanya
Üretim: Almanya'da Üretilmiştir
İçindekiler:
Kontrollü organik tarımdan elde edilen kenevir tohumları; soyulmuş
İçerik: 150g...
...Soyulmuş Kenevir Tohumu HAM GIDA KALİTESİ!
Kenevir tohumları, yüksek kaliteli kenevir yağının değerli doymamış yağ asitleri ve tüm temel amino asitleri içeren önemli proteini koruyacak şekilde dikkatlice makineyle soyulmaktadır.
Soyulmuş kenevir tohumları sadece granola, ekmek, hamur işleri ve diğer yiyecekleri zenginleştirmekle kalmaz, aynı zamanda salata, sebze veya tatlılarda dekorasyon olarak...
...Güneşten faydalanmış, tamamen bitkisel malzemelerden yapılmış hafif sebze kreması
• Dip sosu ve ekmek sürme olarak veya ızgara yemekleri, makarna ve pizzaya sos olarak
• Geleneksel bir lezzet - Güney ve Doğu Avrupa ile Orta Doğu'da Ljutenica olarak bilinir
• %90'dan fazla sebze içeriği
Malzemeler:
Kızarmış soyulmuş biber %35, domates salçası %25, soyulmuş doğranmış domates %13,
biber ezmesi...