...RUM FAROL, geleneksel bir melas bazlı distilattır ve eski Porto Tawny fıçılarında olgunlaştırılmıştır.
Gözle bakıldığında, amber renginde, hafif bakır görünümündedir.
Burun, kirazın tatlı kokusuyla şaşırır; meyvemsi ve kalıcı ipuçları, Port şarabını anımsatır.
Tat, başlangıçta kuru olan, ardından nazikleşen dumanlı ve odunsu bir aroma ortaya çıkarır.
RUM FAROL, tadım için mükemmel ve sofistike...
...Bu, kadınlar için amber-vanilya parfümüdür.
Üst notalar rom ve tutku meyvesidir;
Orta notalar gardenya ve misk;
Alt nota vanilya ve tonka fasulyesinden oluşmaktadır.
...Bu ahşapta olgunlaştırılmış rom, taze sıkılmış şeker kamışı suyundan üretilir, ardından fermente edilir, damıtılır ve Kontrol Altındaki Menşei Belgesi'ne uygun olarak olgunlaştırılır.
KÖKENLER
Martinique AOC tarımsal romu
ÜRETİM
Bu ahşapta olgunlaştırılmış veya amberrom, meşe fıçılarda 12 ila 18 ay süreyle olgunlaştırılır. Ağızda taze şeker kamışı aromaları ve hafif bir ahşap tadı bulunur.
...Dominik Cumhuriyeti'nden 5 yıllık ve 3 yıllık bir karışım olan amberrom ithal ediyoruz. Dordogne'daki Issigeac'tan organik bal ve Güney Amerika'dan sertifikalı organik şeker kamışı ekliyoruz. Ardından, içki pazarında benzersiz ve eşi benzeri olmayan bir tat elde etmek için Mafan çiçeklerini infüze ediyoruz.
Ağızda bir parıltı ve inanılmaz uzun bir bitiş... Mafana sizi şaşırtacak!
Rom türü: Botanik rom
Kapasiteler: Her biri 70cl
Alkol oranı: 35°...
... g
Bunlardan şekerler 41.0 g
Protein 4.6 g
Tuz 0.2 g
Son tüketim tarihi üretim tarihinden itibaren 4 aydır.
Zencefilli ekmeklerimiz, LoiretCher'deki FaverollessurCher'de bulunan bir atölyede el yapımı olarak üretilmektedir.
Tam bal, çünkü tarifimize başka bir tatlandırıcı eklemiyoruz; amber rengi balın güçlü tadı, baharat karışımımızın bir dokunuşuyla birleşerek güzel bir ağızda kalıcılık sunuyor. İşte paylaşmayı sevdiğimiz zencefilli ekmek.
Net ağırlık: 250g
Ambalaj: ahşap kalıp-film-etiket + karşı etiket
Üretim süresi: 15 gün...
...Alkol: Çok tanınmış Martinik distileryası Neisson'dan çıkan Profil 105, büyüleyici bir amber romdur. Tek bir ısıtma yöntemi (n°105) ile işlenmiş yeni meşe fıçılarda olgunlaştırılan bu içki, şeker kamışı, narenciye ve baharat notalarıyla birlikte ince bir odunsulukla sıcak bir deneyim sunuyor. Kavrulmuş ve badem aromaları manzarayı tamamlayarak genel dengeye mükemmel bir katkı sağlıyor. Genç ve...
...Mojito Mousse
Koku Notları: Ferah, aromatik, meyvemsi
Üst Notlar: Lime, rom, portakal
Kalp Notları: Nane, buzlu çay, bambu suyu
Alt Notlar: Esmer şeker, hafif miskler, amber vanilya...