... kafur tadındadır. Baklalar hasat edildikten sonra kurutulur ve ardından mat yeşil bir renge dönüşür. Uzunlukları 1.5 ila 2 cm arasındadır.
Sağlıklı Özellikler Kakule Tohumları ve Uygulamaları
Kakule, demir, kalsiyum, potasyum ve manganez gibi birçok mineral içerir. 1 yemek kaşığı, günlük önerilen manganez miktarının %80'ini içerir. Kakule, kavrulmuş kıyma ve pişirilmiş sosisler gibi birçok yemekte...
...Her mevsim taze ithal edilen bu Siyah Kakule, ağızda patlıyor. Hint, Vietnam veya Çin yemeklerini zenginleştirmek için idealdir. Siyah Kakule, genellikle et güveçlerinde, et suyu veya çorbalarda kullanılır.
Köken: Doğu Himalaya, Hindistan
Kalite: dev...
...Kullanım: Pirinç, çorbalar, dana ve domuz eti, tatlı soslar, marinadlar, komposto, sıcak şarap/punch, meyve şarabı
Şimdi "Kapsüllü Kakule" ürünümüzü tanıtım aracı veya hediye olarak kullanabilirsiniz. (Bu konuda taleplerinizi info@gojundgoj.de adresine e-posta ile iletebilirsiniz)
Ürünlerimizi özel etiketli, büyük paketlerde ve perakendeciler için de sunmaktan memnuniyet duyarız.
...Baharat, narenciye ipuçlarıyla keskin-tatlı bir tada sahiptir. Yüksek miktarda uçucu yağ içermesi nedeniyle, kakule baharatlı-keskin, hafif kafurumsu, hoş bir aromaya sahiptir. Belirgin tadı nedeniyle, küçük miktarlarda kullanılır. Meyveleri en pahalı baharatlar arasında yer alır, bu yüzden "baharatların kraliçesi" olarak adlandırılır. Kakulenin anavatanı Hindistan'ın güney bölgeleri ve...
...Bal ile kuru meyveli 280g'lık zencefilli ekmek, hediye etmek için güzel bir ahşap kutuda.
İçindekiler
Merkez bölgesinden %50 bal, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, %18 kuru meyve (kuru incir, kuru kayısı, kuru erik, hurma, yaban mersini), %3 bütün soyulmuş badem, kabartma tozu (sodyum bikarbonat), Guérande tuzu, yıldız anasonu, kakule, tarçın, karanfil, %0.2 rom...