Fransa, Montelimar
... karamel nougatı, nougat papillotlarını içeren karton tabanlı 200g'lık bir torbada paketlenmiştir. İçindekiler: Şeker, glukoz şurubu, bal, badem, tuzlu tereyağı ile karamel (8,7 %), pudra şekeri, patates nişastası, mayasız ekmek (su, zeytinyağı, un), yumurta akı, doğal vanilya ekstresi. Üretim şekli: Bal ve glukoz şurubu kazan içinde kaynatılır, yumurta akı kaynatılmış şeker, vanilya, badem ve karamel ile tamamlanır. Alerjenler: Badem, yumurta, kabuklu yemişlerin olası izleri.
İspanya, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
Cudié, çikolata alanında bir aile şirketidir ve 1946 yılında Josep Cudié'nin uluslararası alanda tanınan Akdeniz gastronomi sembolü olan ikonik catànies'i yaratmasından bu yana, üç nesil boyunca aktarılan lezzetli çikolata ve kuru yemiş tariflerine sahiptir. Orijinal Catànies®, Cudié'nin en ikonik yaratımıdır: kuru yemişler ve çikolatanın karşı konulmaz bir kombinasyonu. Marcona bademleri ile el...
İtalya, S.spirito Di Bari
PugliaEat, "küçükler arasında bir ittifak" oluşturma ihtiyacından doğmuştur. "Köken" ve "özgünlük", üretimlerimizin sırtındaki asıl güçtür ve bu kriz dönemlerinde gururla kullanılması gereken değerli araçlar olarak değerlendirilmelidir. Hepimizin küçük boyutu, küresel bir pazara entegre edildiğinde, şu anda bir nimet olabilir çünkü bu, ürünlerimizi her zaman talep öncesinde tamamlamamıza olanak ...
Fransa, Malataverne
...4 Kg'lık nougat pastası, 20 adet bireysel olarak paketlenmiş dilime kesilmiş (Yaklaşık 200 Gr). Ağırlık veya dilim başına satılacak. Bileşenler: badem, şeker, bal, glikoz şurubu, pastörize yumurta akı, hostes (patates nişastası, su, bitkisel yağ), mısır unu, doğal aromalar. Orman meyvesi reçineleri için bileşenler: yaban mersini, çilek, ahududu, asidik madde: sitrik asit, stabilizatör: pektin. Eğer kaplama varsa: şeker, hidrojene edilmiş bitkisel yağlar, yarım yağlı kakao, emülsifiye edici: soya lesitini, aroma: vanilya.
İtalya, Belpasso
...Sicilya bademlerinin tüm lezzeti, çıtır çıtır nougat karelerinde. Doğal malzemeler ve geçen yüzyıla uzanan bir el işçiliği süreci. Ayrıca diğer çeşitlerde de mevcut: Badem, antep fıstığı, fındık. Ayrıca pastacılık serisi için, dökme olarak da mevcuttur.
İsviçre, Muri B. Bern
...AOC (Denetimli Menşei Belgesi) damgasını taşıyan ve "Nougat de Montélimar" adıyla anılan nougatın, çekirdek oranı en az %30 olmalıdır; bunun %28'i kavrulmuş badem, %2'si ise antep fıstığıdır. Farklı nougat çeşitleri bulunmaktadır: sert veya yumuşak, beyaz veya renkli, çeşitli aromalarla zenginleştirilmiş.
Fransa, Cleron
...Toblerone Sütlü Çikolata, lezzetli bal ve bademli nougat ile birlikte kremalı İsviçre sütlü çikolata sunmaktadır. 1908 yılında Theodor Tobler tarafından İsviçre'de yaratılan bu eşsiz sütlü çikolata üçgenleri, aile ve arkadaşlarla paylaşmak veya hediye etmek için mükemmeldir. Toblerone, kurucunun soyadı olan Tobler ile bal ve bademli nougat için İtalyanca kelime olan Torrone arasında bir kelime oyunudur ve benzersiz şekli, Tobler'in dağlık vatanından, özellikle de Matterhorn'dan ilham almıştır. İsviçre Sütlü Çikolata Bal & Bademli Nougat Vejetaryenler için uygundur 750g...
İspanya, Benlloch-Castellón
... iyi marcona bademi ve Valencia topluluğunun kekik balı gibi doğal ürünlerle, her ürüne kendi dokunuşunu katmaktadır. Bu, büyük bir çaba ve özveri ile elde edilmektedir. Özel ürünlerimiz arasında: sert ve yumuşak nougat, çikolatalı nougat, guirlache. Üç lezzetli nougat, bademli sert nougat.
Belçika, Saintes
...Carlier Nougatiers, farklı nougat ürünleri ve türevlerinden oluşan geniş bir yelpaze sunmaktadır: yumuşak nougat (ambalajsız dökme napolitenler, tek tek ambalajlı dökme, lüks kutular / dolu ahşap kutular, bademli çubuk, meyveli / çikolatalı / bademsiz çubuk), yumuşak ve sert nougat (Horeca assortmanı, meyve / badem / çikolata ve çeşitli Tubo paketleri ile farklı tatlardan oluşan çeşitli assortmanlar) ve yumuşak nougat kekleri.
Fransa, Saint Maur Des Fossees
Sté Médicis, bademli şekerlemeler ve çikolata şekerleri uzmanı, çıtır nougat, draje şeklinde. Yeni tatlar: Guérande tuzlu karamel, gianduja, nougat kreması, saf arabica cappuccino.
...limoncello, gianduja, nougat vb.) %62'den fazla kakao ile kaplanmış. - 12 ay - TARTUFI: bitter çikolata ve fındık hamurundan yapılmış, kakao ile kaplanmış. - 12 ay - CROSTATA DI MELIGA (mısır): Mükemmel bir mısır unu ile yapılan, gevrek ve yumuşak bir pasta, reçelle doldurulmuş. - 5 ay - PASTE DI MELIGA (mısır): Cuneo geleneğine ait lezzetli bir bisküvi, tereyağı, mısır ve un ile yapılmıştır. - 12 ay MÜŞTERİLERİMİZE ETKİNLİKLER, ÖZEL GÜNLER, TANITIM VE KENDİ DAĞITIMLARI İÇİN LOGOLARINI İÇEREN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ PAKETLEME SUNABİLİYORUZ. Sonuç olarak, tadına varılması gereken 1. Sınıf PASTİRYA'dır!!
Bu arama terimi için popüler ülkeler