...Sistem çekiçli değirmen pnömatik sistemi, tüm kurutulmuş sebzeleri, meyveleri ve baharatları hijyenik ve yüksek kaliteli bir şekilde elek ve filtre kullanarak öğütmek için tasarlanmıştır. Sistemde kullanılan makineler ve makine içeriğindeki ürüne temas eden tüm parçalar, 304 kalite paslanmaz çelik kullanılarak hijyenik ve yüksek kaliteli bir şekilde üretilmiştir. Bu sistemde öğütebileceğiniz ürünler (kurutulmuş ürünler olarak): Sarımsak, soğan, maydanoz, nane, limon, portakal, mandalina, muz, zencefil, zerdeçal, kişniş, karabiber gibi tüm kuru ürünleri mikronize edebilirsiniz.
İtalya, Rivoli
...Hoş bir şekilde baharatlı, zengin ve lezzetli bir mayonezdir. Harika "Biobontà" mayonezi, en iyi yeşil biberin cömert bir miktarıyla zenginleştirilmiştir: bir tat buluşması. Yoğun aromalı yeşil biber, sosun hoş bir baharatlı notaya sahip olmasını sağlar.
İspanya, Almansa
...Olgun meyveler, hafif fermentasyon süreci, kabuğun çıkarıldığı ve beyaz tanenin göründüğü su içinde bekletilir, 8% nem ile başlayarak 78-80°C arasında sıcaklıklarla el yapımı ve mekanik kurutma sürecini gerçekleştirir.
...Trüf, biber, kırmızı mandalina, limon ve biberiye ile aromalandırılmış sızma zeytinyağı.
Almanya, Hamburg
...Ahtapot deneyim gerektirir. Ahtapot ekstresi, ahtapot kökünden elde edilir ve Norevo tarafından bireysel müşterilerimizin gereksinimlerine göre rafine edilip işlenmeden önce uzun bir yol kat etmiştir. Bu süreçte, en iyi kısmı iyi korunur: Ana aktif maddesi olan glisirhizin, köklerde bulunan güçlü bir tatlandırıcı glikoziddir. Ahtapot ekstresi, tatlandırma, şekerleme ve/veya acılığı giderme özellikleri sayesinde şekerlemelerde, içeceklerde, gıda ve ilaç ürünlerinde kullanılmaktadır.