Fransa, Gisay La Coudre
...Çilekli Bal Reçeli 240 g İçindekiler: Pays d'Ouche (27) bölgesinden %60 çilek, %35 şeker, %5 bal, pektin, limon suyu. %100 Fransız Üretimi Referans: FRAI240...
Ukrayna, Pervomaysky
...Fırınlanmış karışım (80.0%) (yulaf ezmesi, arpa, çavdar, spelt, mısır topları (iri mısır ve mısır unu, şeker), doğal bal, rafine deodorize ayçiçek yağı, arpa malt özü, Himalaya tuzu, vitamin E), bir karışım kuru meyveler (13.5%) (değişken oranlarda: kuru üzüm, kuru vişne, kuru kayısı parçaları), bir karışım şekerlenmiş meyveler (5.5%) (değişken oranlarda: çilek parçaları, şeftali, glikoz-fruktoz şurubu), vişne parçaları ve dondurularak kurutulmuş çilekler.
Fransa, Lattes
...Mathieu Teisseire Çilek Şurubu, yazın tüm lezzetini sunuyor. Güneşle dolup taşan çileklerin parfümü ve aromasıyla dolup taşan bu şurup, dengeli kalan tatlı bir buket sunuyor. Öncelikle bal gibi tatlı olan çilek tadı, ağızda tam anlamıyla açılır ve ardından tazelik katan daha aromatik bir yeşil nota ile yer değiştirir. Değerli meyveye sadık olan parlak kırmızı rengi, Bubble Tea'lerinize şıklık katacaktır.
İsviçre, Altendorf
...Bal-limon-çilek tat özellikleri ile tanınan Meritus şurubu, grip ve soğuk algınlığından kaynaklanan ıslak ve kuru öksürükleri hafifletmek için tasarlanmış doğal bir çözümdür. Bu kombinasyon, bileşenlerin bilinen potansiyel faydaları ile birlikte papatya ekstresi içermektedir. Balın antibakteriyel ve antioksidan özellikleri, öksürüğe neden olan bakterilerle mücadeleye yardımcı olur ve doku onarımını destekler. Papatya ve limon, C vitamini takviyesi yaparak ek antioksidan, antibakteriyel ve antiviral faydalar sunar. Meritus, tüm aile için güvenilir ve güvenli bir seçim yapar.
Bulgaristan, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... saklayın.","Ingredients":"Buğday unu, glikoz - fruktoz şurubu, reçel - meyveler %21 / yaban mersini %15, ahududu %15, çilek %10, böğürtlen %5, şeker, içme suyu, pektin, limon asidi, potasyum sorbat, aroma - yaban mersini, ahududu, çilek, böğürtlen / kakao glazürü (şeker, tamamen rafine hidrojene palm yağı, kakao tozu %5 10-12% yağ), kuru peynir altı suyu, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilya, tuz), ayçiçek yağı, bal %1, tatlandırıcılar: sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat.","Shelf Life":"6 ay"}...
Fransa, Longwy
...İçindekiler*: Elma, hibiskus, portakal kabuğu, rezene, muz (muz, hindistancevizi yağı, şeker kamışı, bal), çilek, doğal aroma, doğal portakal aroması - Ambalaj: 60 gramlık poşet - *Sürdürülebilir tarımdan elde edilen bileşenler - El ile paketlenmiştir - Koruyucu içermez - KG olarak mevcut - White label olarak mevcut. Size özel bir tarif oluşturmak mı istiyorsunuz? Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Talep üzerine benzersiz tarifler oluşturuyor ve/veya kişiselleştiriyoruz. Referans: INF809 Stokta: 30 Sıcaklık: 100°C Demleme Süresi: 3 ila 4 dakika Bir fincan için: 1 ila 2 tatlı kaşığı...
Fransa, Coufouleux
...Bu kenarlı cam kavanoz, ya da reçel kavanozu, belirgin kenarlarıyla karakterizedir. İster çilek, ister kayısı, ister böğürtlen olsun, 340 ml kapasitesi ve TO 82 halkası ile bu kavanoz, tüm reçellerinizi, marmelatlarınızı ve diğer jölelerinizi en iyi şekilde saklayacaktır. Ayrıca bal için de bir kap olarak kullanılabilir. Referans: 340T82 mL: 340 Çap: 86 Yükseklik: 79 Ağırlık (g): 160 Ambalaj: 3.887 palet Halka tipi: TO 82...
Fransa, Pacy-Sur-Eure
... brülée, kırmızı meyve crumble, badem parçaları, Noel baharatları, tonka fasulyesi, yasak meyve, yulaf sütü - bal, lolipop, frambuaz & menekşe makaron, madeleine, çilek malabar, bal, mojito, gurme yaban mersini, nugat, nutella, zencefilli ekmek, kızarmış ekmek, Breton paleti, panettone, şeftali - krema, pina colada, antep fıstığı, aşk elması, patlamış mısır, çilek patlamış mısır, praline rocher, spekulos, elmalı tart, tatin tartı, tutti frutti, vanilya - tarçın, vanilya - çilek, Noel sıcak şarabı...
...Kuşburnu Aromalı Şekerleme Üretimi Kuşburnu, kıyıdan bir özel lezzet Mevcut ürün yelpazesi, farklı meyve türleriyle kombinlenmiş 13 kuşburnu ürününü kapsamaktadır. Kuşburnu* - V054 Kuşburnu Elma* - V325 Kuşburnu Bal* - V196 Kuşburnu Yumurta Likörü* - V305 Kuşburnu Ahududu (doğal ahududu aroması) - V300 Kuşburnu Mürver* - V162 Kuşburnu Zencefil* - V422 Kuşburnu Yoğurt* - V424 Kuşburnu Kiraz* - V138 Kuşburnu Meyan Kökü* - V502 Kuşburnu Krema* - V324 Kuşburnu Vanilya* - V131 Kuşburnu Limon* - V423 Kuşburnu Çilek* - V623 *kuşburnu suyu ile üretilmiştir...
İspanya, Chipiona
Sanlucar de Barrameda, Cadiz, Endülüs, İspanya merkezli bir şirketiz. Taze meyve ve sebze, çiçek, zeytinyağı, balık, baharat, otlar, şarküteri, peynir, şarap, et ve İspanyol jambonları ihraç ediyoruz. Üretici ile sizin aranızda tek aracıyız, geniş bir ürün yelpazesi ihraç ediyoruz: Meyveler: Limon, Greyfurt, Portakal, Mandalina, Kavun, Karpuz, Avokado, Nar, Lychee, Mango, Papaya, Çilek, Frenk...
...Radzice Duże'deki Meyve ve Sebze İşleme Tesisi, Aralık 1962'de kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana tesis, meyve ve sebze işleme alanında uzmanlaşmıştır. Radzice İşleme Tesisi, çeşitli tatlarda reçel ve marmelat (vişne, çilek, yaban mersini, kayısı, gül vb.) ile birlikte kızartılmış elma ve erik reçeli üretmektedir. Ayrıca çeşitli sebze konserveleri ve yapay bal da sunmaktadır. Müşterilerimizin...
Yunanistan, Agios Dimitrios
... Kreta'dan zeytin ve zeytinyağı, Tesalya ve Makedonya'dan organik baklagiller, Prespa fasulyesi, organik trahanası ve Trikala'dan bulgur, Midilli ve Pella'dan soslar, Kefalonya tariflerine dayanan Yunan likörleri, Makedonya'dan organik un ve pirinç, erkekler ve kadınlar için Kymi, Evia'dan doğal kozmetikler! Aynı zamanda, geleneksel ürünlere veya unutulmuş tariflere dayanan yeni yenilikçi öneriler ve tatlar keşfediyorlar; örneğin, portakal veya çilek ile domates sosu, fındık ezmesi ile bal, Sakız Adası'ndan mastika ile bal, Kozan safranı ile makarnalar vb.
Bu arama terimi için popüler ülkeler