Belçika, Awirs-Flemalle
... değerlendirilmektedir. Besin profili oldukça ilginçtir; Omega 6 / Omega 3 oranı 7 ile 9 arasında değişmektedir, bu da genellikle ideal olarak kabul edilen 5 oranının biraz üzerindedir. Ancak, soya tarımı genellikle GDO ve Amazon ormanlarının yok edilmesi kavramlarıyla ilişkilendirilmektedir. Üretimimiz açısından, genellikle daha yerel dağıtım ağlarını tercih ettiğimiz için çok az soya yağı temin etmekteyiz; bunun yerine kanola ve ayçiçeği yağlarını kullanmayı tercih ediyoruz. Ancak, ABD'de üretilen margarinde sıkça bulunur.
Belçika, Mont-Saint-Guibert
... müşterinin durumuna en iyi uyum sağlayan Sözleşme Yapısını oluşturmasına yardımcı olabilir. Yenilebilir Yağ Rafinasyon sürecinin ana adımları şunlardır: - **Degumming** Degumming, bazı ham yağlardaki fosfatid içeriklerini azaltır (soya fasulyesi, ayçiçeği, kanola vb.) - **Neutralizing** Yağda bulunan serbest asitler alkali ile nötralize edilebilir. Çoğu yağ, deodorizer'da "fiziksel" olarak...
Belçika, Roeselare
...soya, yulaf, mısır. Buğday unu ve buğday irmiği hala geleneksel yöntemlerle öğütülmektedir. Bu sayede lezzet ve aroma en iyi şekilde korunmaktadır. Tam tahıl unları (buğday, çavdar, spelt) bazı karışımlarda hala otantik değirmen taşlarında öğütülmektedir.
Belçika, Werchter
Yağ presi makineleri ve gıda veya enerji kullanımı için arıtma yapıyoruz. Kanola, ayçiçeği, kenevir, yerfıstığı, soya, keten, jojoba, jatrofa, susam, pamuk, safran, kabak, kolza, palmiye çekirdeği, kurutulmuş hindistancevizi, camelina, argan, siyah tohum ve daha birçok yağ tohumu. Üç temel model sunuyoruz ve seçeneklerimiz mevcut.