... daha ileri şekerleştirme için nişastayı hazırlamak, böylece daha yüksek maltoz seviyelerine ulaşmak.
Sıvılaştırılmamış nişastanın şıra filtrasyon sorunlarında yer aldığı durumlarda şıra filtrasyon verimini artırmak.
Daha yüksek ekstrakt verimleri ve daha parlak şıralar elde etmek.
UYGULAMA...
...Bierghes (Rebecq) 'de, Senne Vadisi'nde bulunan Gueuzerie Tilquin, Valon Bölgesi'nin tek gueuzerie'sidir. Gueuzerie, Hollandaca'da Geuzestekerij olarak bilinen, eski usul Gueuze (veya Oude Geuze) karıştırma işletmesidir. Taze bir şekilde bira olarak üretilen şıralar, bölgedeki (Pajottenland ve Brüksel) farklı üreticilerden satın alınır ve 1, 2 veya 3 yıl boyunca fermantasyon ve olgunlaşma için...