...Mükemmel yapışmaz özellik
Çok tatlı hamurişleri için idealdir.
Ayrıca protein açısından zengin tuzlu hazırlıklar için de uygundur.
Margarin veya tereyağından daha kolay kullanılır.
Viskozite: 250 ila 450 mPa.s (25°C)
İyot değeri: ± 110
Duman noktası: 230 °C
ÖZEL AĞIRLIK: 940 kg/m3 (20°C)
Mevcut formatlar: 10L – GRV 1000L...
Gourmand, 25 yıldan fazla bir süredir dondurulmuş hamurişleri konusunda uzmanlaşmıştır. Müşterilerimiz, ister zanaatkar fırıncılar, ister endüstriyel fırıncılar, ister perakendeciler, ister horeca sektöründe veya gıda hizmetleri alanında olsun, klasik kruvasanlardan tatlı ve tuzlu özel ürünlere, pastalardan ekmeklere kadar geniş ürün yelpazemiz için bizi tercih ettiler. Ürünlerimizi fırına koymanız yeterli, hepsi bu kadar!
... hamburgerler, sandwino, tost ekmeği, Viking ekmeği, panini), hamurişleri (klasik, mini, premium serisi), tatlı spesiyaliteler (donutlar, börekler, tartlar, muffinler, kekler, kurabiyeler ve klasik Belçika tatlıları) ve tuzlu spesiyaliteler (pizza-ciabatta ve pizza tabanı, sosisli ekmekler ve dolu panini).