...Okyanuslarımızı temizlemeye yardımcı olma ve hayvanlara daha sağlıklı bir ortam sağlama hedefini paylaşıyoruz. Çeşitli deniz ürünlerinin, marine edilmiş kabuklu deniz ürünlerinden pane balık parmaklarına kadar, tadını ve lezzetini artırmak için mükemmel özel çözümler sunuyoruz. MSC sertifikalı ortaklarımıza geniş bir karışım yelpazesi sağlıyoruz.
Belçika, Anderlecht
...Yerel ve sürdürülebilir kalitede pane harcı temin ediyoruz. Pane harcını ve Japonya'dan gelen Panko'yu, partner fırınlarımızdaki satılmayan ekmeklerden üretiyoruz. Konvansiyonel pane harcı ince ve homojendir; yoğun ve çıtır bir kabuk oluşturur. Japonya'dan gelen Panko ise daha havadar olup daha az yağ emer, aynı zamanda daha fazla çıtırlık sağlar. Her ikisi de 2 kg ve 12,5 kg'lık ambalajlarda sunulmaktadır.
Belçika, Kontich
... karışımı, geniş bir hazırlama yelpazesi için. Balıklar: dori, pangasius, altın uskumru, kırmızı levrek, morina, vatoz, kırmızı levrek, sardalya, dil balığı, mezgit, okul balığı, sazan, tilapia, ton balığı, somon, deniz barbunu, deniz şeytanı. Kabuklu deniz ürünleri ve yumuşakçalar: midye, venus midyesi, tarak, kerevit, escargot, langustin, deniz salyangozu, yengeç. Surimi: surimi parçaları, surimi çubukları, surimi karides, pane surimi ürünleri.
Belçika, Lendelede
Volys Star, dünya genelinde tavuk ve hindi ürünleri geliştirmekte, işlemekte ve satmaktadır; bu ürünler şarküteri, mutfak ve pane edilmiş ürünler şeklindedir. Hem soğutulmuş hem de dondurulmuş olarak perakende, toptan, yiyecek hizmetleri ve sanayi için mevcuttur.
Belçika, Alleur
...Berlin topları, kremalı profiterol, çikolatalı eclairler, tartlar, kekler, çörekler,… Sandviççilik: dagobert, ton balıklı mayonez, kızarmış tavuk, patlıcan, Akdeniz, sosisli ekmek, pane tavuk,… Catering: köy bageti, avisance, pizza, krokan ve makarna.
Belçika, Braine-L'Alleud
... pane harçları; marine sosları; soslar ve anlık soslar. Oscar Tausig, ayrıca, müşteri taleplerine özel olarak üretilmiş özel karışımlar yaratma konusunda ustalaşmıştır. Oscar Tausig imzalı yeni karışımların geliştirilmesi, laboratuvar ortamında yapılan araştırmaların bir sonucudur. Bilim insanları ve bir danışman kasap tarafından ortaklaşa yürütülen birçok test ve deneme, düzenli olarak yeni, yaratıcı ve kaliteli ürünler sunmamıza olanak tanımaktadır.