...Vakumlu Hilal
Büyük Bavette
Vakumlu Hilal
Bavette D'Aloyau
Bavetta Grande
Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya
Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+2º ve dondurulmuş -18º
Tür: Sığır
Kalite: Yüksek Kalite Sığır Eti
Raf ömrü: Soğutulmuş 120 gün / Dondurulmuş 18 ay
Irk: Angus / Hereford
Parça başına ağırlık: 0,9 ila 1,2 kg
Kalibre: Kalibre yok...
...Piron & Gotta, taze ve dondurulmuş etler konusunda geniş bir teklif sunmaktadır (Boğa eti, dişi sığır eti, dana eti etiketli veya etiketsiz, domuz ve yavru domuz eti etiketli veya etiketsiz, kuzu eti, tavuk eti, tavşan eti, av eti, et hazırlıkları, el yapımı şarküteri ürünleri: jambon, bacon, yağ, vb.) farklı şekillerde (Karkas, parçalar, dilimlemeye hazır, tüketici porsiyonları) ve film, vakumlu, modifiye atmosferde ambalajlama seçenekleriyle.
Bruges Uluslararası Et Pazarı, restoranlar ve büyük mutfaklar için vakumlu taze ve dondurulmuş kaliteli etlerin uzmanıdır. Ayrıca evlere teslimat için de doğru adrestesiniz.
Sığır eti, dana eti, domuz eti ve kuzu eti konusunda uzmanız. Ayrıca hijyen, kalite, fiyat ve hizmet arasında en iyi dengeyi sunuyoruz.
Vacutrade, gastronomik ürünler ve günlük mutfak ürünleri sunmaktadır. Taze, vakumlu, pastörize edilmiş veya dondurulmuş çeşitli yemekler satmaktadırlar. Ayrıca çözümler, ipuçları, tavsiyeler ve hizmetler sunmaktadırlar.