Soja mumumuz, pastil formunda, renkli veya renksiz kap içinde dökülen mumlar yaratmak için idealdir.
Kapa mükemmel bir şekilde yapışır.
Mumunuzun soğu...
Kavrulmuş soya fasulyelerinden elde edilen premium kalitede organik soya unu. Organik soya unu, genetiği değiştirilmemiş, ekolojik tarımdan elde edile...
Hindistan cevizi sütü, taze hindistan cevizi etinin rendelenmesi ve ardından sıcak suya ıslatılmasıyla elde edilir. Bu işlemle süt, yüzeyde yüzen yağd...
Bio-Kokosnuss şekeri veya hindistancevizi çiçek şekeri, hindistancevizi palmiyesinin çiçeklerinden elde edilir. Hindistancevizi çiçeklerinin yeni fili...
Susam yağı, E ve B vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum ve fosfor gibi mineraller açısından zengindir.
Kullanım Alanları: Susam yağı, nemlendirici öze...
SESAM TOHUMLARINDAN YAPILMIŞ PÜRÜZSÜZ VE KREMAMSIL PASTAMIZ!
Susam tohumlarını kavurmak için kullanılan termal işlem sayesinde nemi ortadan kaldırara...
SOYA, yüksek kaliteli proteinlerin önemli bir yüzdesini içeren bir baklagildir (100 gram soya fasulyesinde, %40 ila %50 protein bulunmaktadır). Ayrıca...
Sanayilere, kozmetiklerinizi, gıda takviyelerinizi veya tariflerinizi üretmek için ekstraktlar ve hammaddeler sunuyoruz.
Toptan satış yapıyoruz, proj...
Soja Proteini Konsantresi
VEGACON 70, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş tam değerli bir soya proteini. Özel bir işlem...
Soya tekstüre, et endüstrisinde çok kullanılan bir üründür çünkü yağın emilimini ve tutulmasını teşvik eder, böylece pişirme sırasında kayıpları azalt...
Japonya'da geleneksel doğal fermantasyon yöntemiyle üretilen Koikuchi soya sosu, piyasadaki soya soslarından farklı olarak endüstriyel yöntemle değil,...
Lecitin yelpazesi, sıvı standart ürünlerden toz halindeki bileşenlere ve saf lesitin tozuna kadar uzanır - ayrıca non-GMO, hipoalerjenik ve organik se...