Hollanda, Raalte
... silahınızdır. Patates Nişastası Nedir? Patates nişastası, patateslerden elde edilen rafine beyaz bir tozdur. Doğal olarak glütensizdir, bu da onu diyet kısıtlamaları olanlar için mükemmel bir seçim haline getirir. Nötr tadı ve yemeklerinizin lezzetini değiştirmeden kalınlaştırma yeteneği, onu mutfak dünyasında tercih edilen bir seçenek yapar. Neden Yüksek Kaliteli Patates Nişastamızı Seçmelisiniz...
Polonya, Brzozów
... vitamin ve mineral kaynağıdır. Ayrıca, alerjiye karşı, iltihap önleyici, mantar önleyici, virüs önleyici ve bağışıklık sistemini destekleyici etkileri olabilen saponinler içerir. Tohum, olağanüstü yüksek flavonoid içeriği nedeniyle antioksidan özelliklere sahiptir. Kinoa gluten içermez ve sindirimi kolaydır. <strong>İçindekiler:</strong> beyaz kinoa <strong>100g'daki besin değerleri</strong...
Fransa, Sallaumines
...Akrilik Nişasta ve Dextrin Kazein EVA (Etilen–Vinil Asetat Kopolimeri) Doğal ve sentetik lateks Poliüretan PVA (Polivinil Asetat Homopolimeri) PVOH (Polivinil Alkol) Temizlik Ürünleri Ambalajlar 600L ve 1000L IBC 150L variller 25L ve 5L kovalar 5L, 10L, 17L, 25L ve 30L bidonlar Özel ambalajlama mümkündür...
Slovakya, Dolný Ohaj
...Yerel mısır nişastası, kimyasal değişiklikler veya modifikasyonlar olmadan mısırın nişasta tanelerinden elde edilen nişastadır. Bu doğal nişasta beyaz renkte ve ince bir dokuya sahiptir. Gıda endüstrisinde kalınlaştırıcı, stabilize edici ve doku artırıcı olarak kullanılır. Genellikle çorbalar, soslar, tatlılar ve hatta kozmetik ürünlerinde bulunur; burada ürünlerin kıvamını ve raf ömrünü iyileştirir. Renk: Beyaz Ambalaj: Kağıt Torba 25kg Büyük Torba 700kg Büyük Torba 1000kg Miktar: 5,000kg - 48,000kg Kıvam: Toz...
Türkiye, Istanbul
...Görünüm: Beyaz toz pH: max 8 Çözünürlük: %95 Nem: max %10 Gomagel, pişirme gerektirmeyen ürünler için ve ayrıca temel kalınlaştırıcı bir üründür. Ürün, kömür endüstrisi, sondaj, döküm ve inşaat kimyasalları alanlarında kullanılan önemli bir yapıştırıcıdır. GOMAGEL, 20 kg'lık valfli kağıt torba ile satışa sunulmakta ve paletlerde 1250 kg olarak bulunmaktadır. Ürün, ortalama oda koşullarında ve güneş ışığından uzak bir şekilde saklanmalı, ayrıca su ile temas etmemelidir.
Polonya, Warszawa, Poland
...Yerel Buğday Nişastası, buğdayın temizlenmesi, kabuğunun soyulması ve öğütülmesi ile yapılır ve ardından nişasta su ile çıkarılır. Elde edilen ürün ince, beyaz bir tozdur ve emülsifiye etme, su tutma ve bulanık bir görünüm oluşturma yeteneği ile karakterizedir. Yerel Buğday Nişastası, yiyeceklerin dokusunu artırarak pürüzsüzlük ve kremsilik kazandıran mükemmel bir kalınlaştırıcıdır. Doğru...
Türkiye, Adana
... edilen nişasta ile glikoz arasında bir ara üründür ve istenen DE değeri 4-30'a ulaşmak için ek dönüşüm süreçlerine tabi tutulur. Bu süreçlerin ardından ürün; arıtma, karbon işlemi ve iyon değişimi gibi işlemlerle rafine edilir ve %3-5 nem içeriğine sahip olacak şekilde sprey kurutma işlemine tabi tutulur. C6H12O6, beyaz, düşük tatlılıkta bir tozdur, kendi başına su tutmaz, ancak çözeltisi çok yüksek bir viskozite gösterir. Belirsiz nötr tadı nedeniyle diğer gıda tatlarını etkilemez, soğuk ve su bazlı sistemlerde kolayca dağılır ve berraklığını ve görünümünü koruyabilen bir yapı sergiler.
Portekiz, Lisbon
...Nişasta, amylum olarak da bilinir, dünya genelinde farklı amaçlar için kullanılan önemli bir gıda ürünü ve biyomaddedir. Nişasta, soğuk suda ve alkolde çözünmeyen, tatsız, hafif beyaz bir tozdur. Nişasta, glikoz monomerleri arasında 1,4 bağları bulunan bir polisakarittir. Nişasta molekülünün kimyasal formülü (C6H10O5)n'dir. Kullanım Alanları: Gıda Endüstrisi Yapıştırıcılar (sıcak eriyik...
Almanya, Heidelberg
...{"Manufacturers":"Üreticiler: GERBU","Storing temperature":"Saklama sıcaklığı: 10-25°C","Synonym":"Eşanlamlı: Smithies, Connought","IUPAC":"IUPAC: azan;(2R,3S,4S,5R,6R)-2-(hidroksimetil)-6-[(2R,3S,4R,5R,6S)-4,5,6-trihidroksi-2-(hidroksimetil)oksan-3-yl]okso-3,4,5-triol","Application":"Uygulama: Elektroforez","Appearance":"Görünüm: beyaz toz","Code":"Kod: 1350","Sugars":"Şekerler","Shipping condition":"Gönderim koşulu: ortam sıcaklığı","Product group":"Ürün grubu: Agarozlar"}...
Almanya, Bad Bentheim
... istilasına karşı da dirençlidir. Arkeolojik buluntular, yumruları kazımak için kullanılan aletlerin varlığı, kassavanın M.Ö. 3000 yıllarında Brezilya ve Venezuela'da yetiştirildiğini göstermektedir. Kassava Unu Üretim Süreci Kassava unu, kassava köklerinin ezilmesi, preslenmesi ve kurutulmasıyla elde edilen, lif ve nişasta açısından zengin ince taneli dehidre bir tozdur. Kassava Unu Kullanımı...
Fransa, Montelimar
... (su, nişasta, zeytinyağı), BEYAZ YUMURTA, doğal vanilya ekstresi. Üretim şekli: Bal ve glukoz şurubu kazan içinde kaynatılır, ardından beyaz yumurta eklenir, ardından kaynamış şeker ve badem eklenir. Kakao, portakal kabuğu ve vanilya eklenir. Alerjenler: Badem, yumurta, kabuklu yemiş izleri olabilir. Tüm nougatlarımızın GLUTENSİZ olduğu garanti edilmektedir.
Hollanda, Nijkerk
... depolara sahiptir; FCA veya DDP terimleri her ikisi de sağlanabilir, bu da müşterilerimiz için oldukça uygundur. Diğer İsim: mısır şurubu katıları, modifiye mısır nişastası, modifiye pirinç nişastası Özellikler / Saflık: %99 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 9050-36-6 Görünüm: Beyaz kristal toz Ana işlev: Gıda bileşenleri Test Yöntemi: GB/T20884-2007 Koku: Maltodekstrin...
Fransa, Warmeriville
...portakal, limon, çilek, ahududu, ananas, meyve ve bitki konsantreleri: safran, spirulina, elma, kivi, mürver, frenk üzümü, aronya, limon, üzüm, mango, passion meyvesi, mürver ekstresi, invert şeker şurubu, karamel şurubu, asidite düzenleyicileri: monodiyum sitrat, sodyum malik asidi, boyalar: kurkumin, patentli mavi v, bitkisel kömür, bitkisel karotenler, lutein, antosiyaninler, kaplama maddeleri: beyaz ve sarı arı balmumu, carnauba balmumu.","Pallet packaging:576 UVC (soit 32 colis)":"Palet ambalajı:576 UVC (yani 32 paket)","Les acides gras saturés 0,1g / 100g":"Doymuş yağ asitleri 0,1g / 100g"}...
Fransa, Kedange-Sur-Canner
...TEKNİK TANIM Kokusuz, su bazlı dispersiyon yapıştırıcı, yumuşak duvar kaplamaları için kullanıma hazır. İç mekanlarda duvar ve tavan üzerinde kullanılır. KOMPOZİSYON VE GÖRÜNÜM Emülsiyon reçinesi, nişasta, reoloji ajanı ve çeşitli katkı maddeleri. Macun beyaz renktedir. KABUL EDİLEN YÜZEYLER İç mekanlarda duvarlar ve tavanlar: • Tavanlar için 400 g/m²'ye kadar, duvarlar için 500 g/m²'ye...
Yunanistan, Athina
...Lezzet birleşimini serbest bırakın! ELLADIA'nın balsamik sosu sadece bir çeşni değil - bir mutfak senfonisi. Yemeklerinizi zengin, ekşi bir lezzet patlamasıyla süsleyin, daldırın ve göz alıcı hale getirin. Her damlada tadım deneyiminizi yükseltin. malzemeler: beyaz balsamik sirke (beyaz şarap sirkesi, kutsal must), nar sirkesi, doğal nar suyu %28, şeker, modifiye nişasta, doğal nar aroması, sülfür içerebilir.
Fransa, Liverdun
Bloch, iki yüzyıllık aile şirketi, Grand-Est bölgesinde bulunmaktadır ve 1811 yılında kurulmuştur. İlk olarak Strasbourg yakınlarındaki Alsace'da yer alıyordu. 1870 yılında şirket, potajlar ve kısa kaynatmalar ürettiği Nancy banliyösüne, Lorraine'e taşındı. Şirket, 2000'li yıllarda HIGY tarafından satın alındıktan sonra, faaliyetini mutfak yardımlarına odakladı. Yeni adı altında Auguste BLOCH, ...
Romanya, Domnesti
...Islak Yapışkan Bant Kraft Kağıdından Islak Yapışkan Bant, su ile ıslatıldığında aktive olan nişasta bazlı bir yapıştırıcıya sahip kraft kağıdı ürünüdür. Bu şeritlerle birlikte kullanılan karton kutular tamamen geri dönüştürülebilir. Özel cihazlar yardımıyla kullanıldığında, ambalajlama sürecini %20 hızlandırır. Özellikler: Destek - Islak kağıt; Nişasta bazlı yapıştırıcı; Uzunluk: 200 m; Genişlik: 60/70 mm; Ağırlık: 70 gr/m2; Renk: doğal/beyaz; Sıcaklık dayanıklılığı.
Hollanda, Bv Nijkerk
...Patates nişasta içeren bir gıda olup, Solanum tuberosum bitkisinin bir yumrusu ve Amerika'ya özgü bir kök sebzedir. Bu bitki, gececi bitkiler ailesi Solanaceae içinde çok yıllık bir bitkidir. Yaban patates türleri, Amerika Birleşik Devletleri'nin güneyinden Şili'nin güneyine kadar bulunabilir. Aile: Solanaceae Krallık: Plantae...
Çek Cumhuriyeti, Ústí Nad Labem
... şeker mısırı, nişasta, mısır gevreği, mısır glüteni üretmekteyiz ve ayrıca ham, kurutulmuş mısır da tedarik etmekteyiz. Ürünlerimiz, gıda için çeşitli kalite parametrelerine göre değerlendirilmektedir ve her yere ihraç edilebilir.
Birleşik Krallık, Birmingham
...İnce parçacıkların ve dolgu maddelerinin daha iyi tutulması için mekanik dayanıklılığı artırır. 2. Daha hızlı drenaj ve geliştirilmiş kağıt oluşumu ve üretimi sağlar, böylece hem zaman hem de kaynak tasarrufu yapılır. 3. Kağıdın opaklığını, parlaklığını ve sertliğini artırır ve daha iyi baskı kalitesi sağlar. 4. Ayrıca, tek kullanımlık bebek bezleri (pamuklu bezler) ve kişisel hijyen ürünlerinin üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Görünüm: Beyaz, Serbest Akışkan Toz...
Lüksemburg, Junglinster
... Active'in yerine) Fosfat içermeyen, evrensel uygulama için tam yıkama ürünü, beyaz ve renkli kumaşlar için ağartıcı ajan içerir. Ambalaj: 10 kg (76031) Taxat Hydro Doğrudan ürünle temas olmadan, suya çözünebilen poşetlerde tam yıkama ürünü. Lekeler üzerinde yüksek etkinlik. Küçük makineler için idealdir (kamp...). Ambalaj: 50 gr'lık 80 poşet (75050) Ultra White Gran (Taxat Supra Gran) Granül formda tam yıkama ürünü. Her türlü beyaz tekstil için özellikle etkilidir. Su yumuşatıcı içerir. Ambalaj: 7,5 kg (70069)...
ufs.country_names.RU, Saratov
...tanenler ve hayvanların verimliliğini artırmada önemli rol oynayan vitaminler açısından zengindir. Besin özellikleri açısından, sorgumun tanesi ve yeşil kütlesi neredeyse mısır kadar iyi olup, bazı bölgelerde onu geçmektedir. Yem dışında, sorgum tanesi alkol ve nişasta sanayisinde de kullanılmaktadır. Şeker sorgumu ve Sudan otu, baklagiller, mısır ve ayçiçeği ile karışık ekimlerde kendini kanıtlamıştır. Şeker açısından zengin bir sap, dengeli silaj ve hay silajı elde etmeyi mümkün kılarken, ürün verimliliği çok yüksek kalmaktadır.
Fransa, Olivet
...Referans 9990000017102 Pirincin yüksek nişasta içeriği, vücut için oldukça ilginç besin özellikleri kazandırır. Ortalama besin değeriHer 100 g içinHer porsiyon 60 gAQR**/porsiyon Enerji1506 kJ 355 kcal904 kJ 213 kcal10,60% Yağlar Bunların içinde Doymuş yağ asitleri0,5 g 0 g0,3 g 0 g0,40% 0,00% Karbonhidratlar Bunların içinde Şekerler80 g 0,1 g48 g 0,1 g18,50% 0,10% Proteinler7,5 g4,5 g9,00% Tuz0,01 g0 g0,10% **AQR: Ortalama 2000 kcal alımı olan bir yetişkin için Günlük Referans Alımları. Menşei: Fransa...
İtalya, Milano
...Fettuccine, tagliatelle'ye benzer, daha düz ve daha kısadır. Bezelye unu ile yapılan bu "yeşil" versiyon, proteinler ve vitaminler (özellikle A ve E, ayrıca B1, B2, B9, C, K ve folik asit) açısından zengindir. Yeşil bezelye, çeşitli mineral tuzları (potasyum, demir, fosfor, kalsiyum, magnezyum, kükürt, sodyum ve çinko) içerir ve düşük yağ oranına sahiptir. Ayrıca, çözünür lif, nişasta ve şeker açısından zengindir ve vücudumuz için ideal bir besindir.
Birleşik Krallık, Crossways Business Park, Dartford.
...Yeşil Muz Unumuz, yeşil olgunlaşmamış muzların soyulup, kurutulup ve öğütülmesiyle yapılmaktadır. Nötr bir tada sahiptir, kokusu yoktur ve beyaz/krem rengi vardır. Herhangi bir gıda üretim malzemesine bağlayıcı veya nişasta olarak kullanmak için mükemmeldir ya da sadece ekleyebilirsiniz. Muz unumuz, bağırsaktaki iyi bakteriler için faydalı olan çok yüksek seviyelerde dirençli nişasta içermesi...
İsviçre, Hendschiken
...şekerler (Glukoz, Nişasta şekeri), Antioksidanlar (E331, E301), Baharat özleri, Tatlandırıcılar (E621), Aromalar). Yumurta, Pane harcı, Tam soya unu, Yağsız süt, Su, Beyaz şarap, Baharatlar, Soğan, Tatlandırıcılar (E621), Yemek tuzu. Tepsilere yağlı kağıt serin ve önceden ısıtılmış fırına yerleştirin. Pişirme: 200°C'de, yaklaşık 25 dakika pişirin. Saklama sıcaklığı: min. -18°C, bir kez çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Alerjen Bilgisi: Gluten, süt, yumurta, soya içerir. Pişirilmiş et ürünü. İsviçre'de, İsviçre eti ile üretilmiştir.
İtalya, Mortara
... uzun, büyük ve çok perlili Lencino'nun çaprazlanmasıyla elde edilmiştir. Birçok gurme tarafından mutfakların baş pirinci olarak kabul edilmektedir. Ünlülüğü, küçük bir merkez kısmı olan büyük ve uzun tanelerin olağanüstü sıkılığı, toplam nişastanın yaklaşık %24'üne yakın yüksek amyloz içeriği ve iyi sıvı emme kapasitesi ile düşük nişasta kaybı arasındaki mükemmel dengeye dayanmaktadır. Risotto, timballi ve soslu pirinçler için idealdir. Dağılmaz ve taneler parçalanmaz. Bu özellikleri nedeniyle, yüksek mutfak hazırlıklarında tercih edilmektedir.
Almanya, Stegaurach
... proteini, bezelye unu), %5 bezelye proteini izolatı, BUĞDAY LIFI, alkol sirkesi, kanola yağı, kıvam artırıcı: metilselüloz; patates nişastası, BUĞDAY GLUTENİ, glütensiz YULAF TAM BUĞDAY UNU, psyllium tohum kabukları, sebze tozu (pırasa, soğan, yer kerevizi, beyaz lahana, sarımsak, havuç, domates), baharatlar, bezelye lifi, havuç suyu konsantre tozu, yemek tuzu, dekstroz, maya ekstresi, doğal aromalar.
Fransa, Talant
...Lezzetli çikolata aromasıyla, çalışması kolaydır; yarattıklarınız da katkı maddesi olmadan kolayca yapışabilir. İçindekiler: şeker; glikoz şurubu; %34 saf beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam SÜT tozu, SÜT PEYNİRİ tozu, yağsız SÜT tozu, emülgatör E322, vanilin aroması); kakao yağı; nişasta; su; emülgatörler E422, E415; boyar madde E171; koruyucu E202. Alerjenler: SÜT ve süt ürünleri (laktoz...
...Yumuşak beyaz buğday, açık tahıl unu ve saf kalite yüksek verimler sergiler, düşük kül ve nişasta hasarı ile. Unları düşük su emme ve su, karbonat ve sakkaroz için düşük çözücü tutma kapasitesine sahiptir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler