Türkiye, Izmir
... zeytinyağı, azot gazı altında depolanarak ve ışık ile oksijenden uzak bir şekilde şişelenerek elde edilmektedir. Kalite kontrol faaliyetleri, hasattan tüketiciye ulaşana kadar tüm süreçlerde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi'ne uygun olarak planlanmakta ve geliştirilmektedir. OliveOilsLand® markası altında ürettiğimiz zeytinyağımız, Türkiye'nin Sertifikalı En İyi Organik Zeytinyağı Tedarikçisi Şirketi'dir. Onu kokladığınızda, taze biçilmiş çimen, yeşil badem, badem, yeşil elma, domatesin yeşil sapı, yeşil muz kabuğu, enginar ve bezelye kokusunu hissedeceksiniz; parfüm gibi kokuyor.
Fransa, Marseille Cedex 14
...ayçiçeği çekirdeği. Kızartılmış kuru meyveler: badem, yer fıstığı, bakla, mısır, karışımlar, fındık, kaju fıstığı, antep fıstığı, kabak çekirdeği, ayçiçeği çekirdeği, nohut. Kuru meyveler: yumuşak meyveler, tropikal meyveler, incir, kayısı, erik, hurma, üzüm. Kuru sebzeler: kırılmış buğday, fasulye, mercimek, bakla, mısır, arpa, bezelye, pirinç. Konserve ürünler: hazır yemekler, konserve sebzeler, çeşitler, püreler, domates. Zeytinler ve baharatlar: bidon zeytin, kutu zeytin, yağlar, baharatlar, soslar, baharatlar.
Almanya, Frankfurt Am Main
...Doldurma makinesi, meyve, sebze ve konserve sanayisinde yüksek hat verimliliği ile neredeyse tüm parçalı dolgu maddelerinin doldurulması için kullanılmaktadır. Mantar, bezelye, fasulye, mısır, havuç, soğan, kapari, zeytin, kiraz, tatlı kiraz, frenk üzümü, böğürtlen gibi gıdalar cam ambalaj veya kutularda doldurulmaktadır. Toz ürün dozajlama makinesi, sebze karışımları üretimi için...
Almanya, Hamburg
...L-Isoleucin, vücudun kendisinin üretemediği, ancak ihtiyaç duyduğu bir temel amino asittir. Örneğin, protein yapımında ve kaslarda enerji üretiminde destekleyici bir rol oynar. Bu nedenle, profesyonel sporcular bu amino asidi sıklıkla tercih eder. L-Isoleucin'in doğal kaynakları arasında zeytin, avokado, somon, buğday ve bezelye bulunmaktadır. Kontrol edilen dozaj için LANUCO'nun %100 saf L-Isoleucin'i önerilmektedir. Ürün özellikleri: Glutensiz, Laktozsuz, Vegan Üretim: L-Isoleucin, glukoz çözeltilerinin fermantasyonu ile elde edilir.
Fransa, Saint Germain En Laye
...- mısır koçanı peletleri; - zeytin çekirdekleri peletleri; - badem ve ceviz kabukları peletleri; - selüloz eterleri (HPMC, MC); - doğal ve biyolojik olarak parçalanabilir peeling ajanları (PE toplarına alternatif); - alginatlar; - pektinler; - Tara gumları; - narenciye lifleri;...
Belçika, Sint-pieters-leeuw
... unlar, organik peynirler, organik tereyağı, organik kuru meyveler, organik bezelye, organik fasulye, organik zeytinyağı, organik sebzeler, organik zeytin yağı, organik mercimek, organik darı, organik zeytin, organik arpa, organik makarna, organik bezelye, organik nohut, organik çorbalar, organik minestrone, organik sürme ürünler, organik pirinç, organik soslar, organik tuz, organik şuruplar, organik tapenade, organik pesto, organik ton balığı ve organik bitki çayları.