... riskini ortadan kaldırır.
Çeşitlilik: Klasik pandispanya tariflerinden daha karmaşık tariflere kadar her türlü pasta için idealdir.
Sunumda özen: Bu ürünle, bir dilim pasta söz konusu olduğunda olduğu gibi dekorasyon açısından sınırlı değilsiniz. Bireysel kalıplar, her porsiyonun aile pastası gibi bir sunumla sunulmasını garanti eder.
Taşımada kolaylık ve stabilite: Bu kalıpla, bireysel bir pasta porsiyonunu taşımak çok daha kolay ve güvenlidir.
...Tüm önde gelen üreticilerin tesisleri için bireysel tasarımlar, ürün ve tesis spesifik gereksinimlere göre ayarlanmış, stabil ölçüye uygun profil çerçevesi
Malzeme: Alüminyum kaplamalı çelik levha, isteğe bağlı olarak paslanmaz çelik
Kutu şeklinin biçimi: Düz veya konveks kenarlarla bireysel derin çekim kalıpları
Yüzey yapısı: Düz yüzeyler veya müşteri özel kabartmalar
Delik açma: Delikli veya deliksiz
Çerçeve konfigürasyonu: Çift çerçeve, robot kolları ve köşelerde isteğe bağlı kenar tamponları ile müşteri özel çerçeve konfigürasyonu...
...Modeller:
500 - 750 g ekmekler için tost kalıpları
Sandviç,
Çavdar,
Çavdar karışımı,
Tam tahıl,
Tahıl ekmeği ve Kazak kalıpları,
Üçgen ve kutu kalıpları...
Thalheim bei Wels/Oberösterreich'te bulunan RICO Elastomere Projecting GmbH, enjeksiyon kalıpları, otomasyon ve elastomer parçalarının üretiminde uzmanlaşmıştır. Enjeksiyon parçaları tek, iki veya çok bileşenli enjeksiyonla üretilmektedir; işlenen malzemeler sıvı (LSR) ve katı silikonlardır (HTV). Kalıplar ve enjeksiyon parçaları, sıhhi tesisat ve ev eşyaları endüstrisi, otomotiv sektörü, medikal ...
...Maé silikon kalıpları, tatlı ve tuzlu hazırlıklarınızın (pasta, dondurma, kek, meze, deniz ürünleri ve et ürünleri, çörek, hamur işleri...) hem dondurulması hem de pişirilmesi için tasarlanmış kalıplardır.
Yoğun kullanım için premium gıda silikonu
-45°C ile +280°C arasındaki sıcaklıklara dayanıklıdır
Kolay çıkartma (öneri: dondurulduktan sonra çıkartma)
Fransa'da üretilmiştir
Format: Bireysel
Boyut: 400x600mm...
... PLA'dan yapılmış bardaklar. PLA bardaklar, bitkisel biyolojik ham maddelerden üretilmiştir ve bu nedenle biyolojik olarak parçalanabilir. Kağıt veya ahşap kekkalıpları: Çeşitli unlu mamuller (örneğin, muffin, kek veya cupcake) için kekkalıpları. Soğuk yiyecek ambalajları: Soğuk servis edilen tüm yiyecekler için, örneğin, şarküteri tabakları, salata ambalajları veya parmak yiyecekler. Sıcak...