Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya
Saklama sıcaklığı: ...
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Ürünlerimiz, Usta Zanaatkarımız ve ekibi tarafından üretilmektedir. Tüm hammaddeler FRANSA kökenlidir. La Drosera Gourmande'ın yetenekleri ve uzmanlığ...
Kuru Domuz Sosis
%100 Ev Yapımı
İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Fiokketto, domuzun but kısmının kesilmesiyle elde edilir. Daha ünlü olan culatello'dan, daha yağsız ve hafif bir lezzete sahip bir şarküteri ürünü ola...
Koyun eti, kesim anında 12 aydan daha büyük olan hayvanları tanımlar. Koyun etinin belirgin özellikleri arasında koyu renk ve kalın lif yapısı bulunma...
Kuru Domuz Sosis
%100 Ev Yapımı
İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Ürünlerimiz, Usta Zanaatkarımız ve ekibi tarafından üretilmektedir. Tüm hammaddeler FRANSA kökenlidir. La Drosera Gourmande'ın yetenekleri ve uzmanlığ...
Cotechino ve Zampone, Modena ilinde - Castelnuovo Rangone'daki şirketler tarafından üretilen dünyanın en tanınmış önceden pişirilmiş şarküteri ürünler...
Sığır, domuz, tavuk veya karışık Burger eti hazırlamak için, BBQ, kebap, baharatlar gibi farklı tatların da bulunduğu geniş bir hazırlık yelpazesi sun...
İber domuzundan yapılmış, tuz ve baharatlarla harmanlanmış kıyma karışımından elde edilen, yoğrulup bağırsaklara doldurulmuş bir ürün. Hafif bir lezze...
İberik domuz etinden hazırlanmış, tuz ve doğal baharatlarla harmanlanmış, yoğrulmuş ve doğal bağırsak içine doldurulmuş bir sosis. Hafif bir lezzet ve...