İber domuzundan yapılmış, tuz ve baharatlarla harmanlanmış kıyma karışımından elde edilen, yoğrulup bağırsaklara doldurulmuş bir ürün. Hafif bir lezze...
Et, şarküteri ürünleri ve peynirlerin ambalajlanması için esnek ambalajların gerçekleştirilmesinde, ambalajlanan ürünün korunmasını ve zamanla muhafaz...
İber domuzundan yapılmış kıyma karışımı ile tuz ve baharatların eklenmesiyle hazırlanan, yoğrulup doğal bağırsak içine doldurulmuş bir embutido. 4 ayd...
Tam veya yarım parçalar halinde, seçilmiş iberik domuz eti ile hazırlanmış, doğal baharatlar, tuz, sarımsak ve kekik ile marine edilmiştir. Hafif bir ...
Tam veya yarım parçalar halinde, doğal tuz ve baharatlarla harmanlanmış İber domuz eti kıyması ile hazırlanmış bir ürün. İnce bir dokuya sahip, karakt...
İberik domuz etinden hazırlanmış, tuz ve doğal baharatlarla harmanlanmış, yoğrulmuş ve doğal bağırsak içine doldurulmuş bir sosis. Hafif bir lezzet ve...
İberik Bellota İkili, iberik bellota chorizo ve iberik bellota sosisinden oluşmaktadır.
1 adet Iberik Bellota Chorizo Velita ve 1 adet Iberik Bellota...
Kıyma veya doğranmış et karışımı ile tuz, biber ve baharatlar eklenerek yoğrulmuş ve doğal domuz bağırsaklarına mükemmel bir olgunlukta doldurulmuş bi...
Tavada dilimlenmiş şarküteri
Tek tabağın ağırlığı: 100 g
Üretim: Sürekli
Ürünler: Haşlanmış jambon, çiğ jambon, Milano salamı, Macar salamı, coppa, mo...
Kıyma veya doğranmış et karışımı ile tuz, biber ve baharatlar eklenerek yoğrulmuş ve doğal domuz bağırsaklarına mükemmel bir olgunlukta doldurulmuş bi...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya
Saklama sıcaklığı: ...
BOYUTLAR VE AĞIRLIK
A mm 360
B mm 460
C mm 600
D mm 680
E mm 450
Ağırlık kg 22
PAKETLEME BOYUTLARI
Kutu boyutları 58 x 57 x 52 cm
Toplam ağırlık 27 kg...
Endüstriyel gıda üretimi için esnek kesim sistemi
FK 32 tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir ve her yönden yüksek kaliteli bir yapıya sahiptir. Üre...
{"USEFUL CUT:L x H mm 290×260":"KULLANILABİLİR KESİM: L x H mm 290×260","POWER:0.50 HP / 0.300 kW":"GÜÇ: 0.50 HP / 0.300 kW","CUTTING THICKNESS:mm 0'1...
Etin kuru yaşlandırması nedir?
Et (genellikle sığır eti) ilk aşamada nem kaybeder, bu da Kuru Yaşlandırma Makinesi tarafından oluşturulan özel bir mik...
ETD - 400 LT MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Dayanıklılık, güç ve estetik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır.
Şasi tamamen 304 CrNi malzemeden üretil...
BOYUTLAR VE AĞIRLIK
A mm 360
B mm 460
C mm 520
D mm 530
E mm 500
Ağırlık kg 24
PAKET BOYUTLARI
Kutu boyutları 58 x 27 x 52 cm
Toplam ağırlık 27 kg
Hac...
ET SOĞUTMA ARABASININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Şasi: Dayanıklılık ve estetik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır.
Şasi Malzemesi: Tüm şasi 304 CrNi ma...
{"Total weight 27 kg":"Toplam ağırlık 27 kg","CUTTING THICKNESS:mm 0'16":"KESME KALINLIĞI: mm 0'16","Weight kg 24":"Ağırlık kg 24","PACKAGING DIMENSIO...
Slicefil-300 Otomatik Dilimleyici, kullanım kolaylığı, kompakt boyutları, yüksek performansı ve çeşitli kesim seçenekleri ile öne çıkan bir ekipmandır...