Bulgaristan, Sofia
... macunları, ağız gargaraları, sakızlar ve şekerlemeleri tatlandırmak için kullanılır. Kurutulmuş yeşil nane yaprakları genellikle çay için kullanılır. 1 ila 2 tatlı kaşığı yaprağı, 250 ml taze kaynamış suya ekleyin ve damak tadınıza göre 8 ila 10 dakika kapalı bekletin. Ayrıca, tadı vurgulamak için bal ve limon ile birlikte kullanılabilir. Kurutulmuş yaprakları kullanmanın bir diğer çok popüler yolu, fasulye, mercimek ve diğer vejetaryen yemekleri baharatlandırmak, ayrıca süsleme, soslar ve çorbalar için kullanmaktır. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme...
Bulgaristan, Otets Paisievo
... odaklanmanıza yardımcı olur. Limon melisa: Limon melisa yağı, limonu andıran hafif, narenciye kokusuna sahiptir. Muma parlaklık ve tazelik katar. Nane: Nane yağı, muma taze, uyandırıcı bir his veren serin ve baharatlı bir aroma kazandırır. KULLANIM: 3 saatten fazla yanmaz, ardından yaklaşık 30 dakika sönerek tekrar yakılabilir. Her mum yaklaşık 8 saat yanar. DİKKAT: Yanan bir mum asla gözetimsiz bırakılmamalıdır! Yanan mumu çocukların ve evcil hayvanların erişemeyeceği bir yerde tutun! İki yanan mum arasında her zaman en az 20 cm mesafe bırakın. Yanıcı nesnelerin üzerinde veya yakınında mum yakmayın!
Bulgaristan, Veliko Tarnovo
...Tercihe bağlı olarak, rendelenmiş limon kabuğu veya nane yaprakları gibi süslemeler eklenerek tadı zenginleştirilebilir. Saklama İpuçları: Ürün, derin dondurucuda -18°C veya altında saklanmalıdır. Ambalaj açıldıktan sonra kısa süre içinde tüketilmesi önerilir. Ambalaj: Ürün, hijyenik ve dayanıklı plastik ambalajda sunulmaktadır. Saklama ipuçları, ürün bilgileri, ağırlık ve ürün adı gibi gerekli bilgiler ambalajda mevcuttur.
Bulgaristan, Plovdiv
...Doğal esansiyel yağların kombinasyonu - nane, okaliptüs, limon, ardıç. Zihni netleştirir ve bedeni arındırır. Enerji ve canlılıkla doldurur. Vücudun direncini güçlendirir ve artırır. Hafiflik, ferahlık ve konfor hissi yaratır.