Açıklama :
Ürettiğimiz yumuşak buğday (Triticum aestivum) ekmekçilik nitelikleri için titizlikle seçilmiştir. Un değirmenleriniz için mükemmeldir. 45,...
Yumuşak beyaz buğday, açık tahıl unu ve saf kalite yüksek verimler sergiler, düşük kül ve nişasta hasarı ile. Unları düşük su emme ve su, karbonat ve ...
Spelta, eski bir tahıl olup, güney Avrupa kökenli olmasına rağmen Avrupa'da yaygın olarak yetiştirilmiştir. 19. yüzyılda popülaritesi azalmış, ancak ş...
Agri Cereal Mandorle, üretkenlik ve kalite açısından, tarım ortamı ve kullanılan teknik araçlarla ilgili olarak mükemmel sonuçlar elde etmektedir. Bu,...
Yunanistan'daki yerel tedarikçilerden elde edilen doğal malzemelerle yapılmıştır. - Bagel'lerimizin net ağırlığı 120g'dır. - Mini bagel'lerin net ağır...
Üretim kadar önemli: Mallarınızın korunması.
Ürünlerinizi en büyük özenle üretiyorsunuz. O halde, ürünlerinizin, işletmenizi terk ettikleri kadar kus...
Yumuşak bal karameli, Reine Friande tarafından, Fransız balı, Charente Maritime AOP tereyağı ve Charente Maritime fleur de sel kullanılarak üretilmekt...
Yüksek kaliteli PUR yumuşak köpükten yapılmış soft toplar, hassas işlenmiş, elastik ve şekil koruyucu.
Tüm toplar nötr veya baskılı olarak temin edile...
Yüksek kaliteli PUR yumuşak köpükten yapılmış soft toplar, hassas işlenmiş, elastik ve şekil koruyucu.
Tüm toplar nötr veya baskılı olarak temin edile...
Plastik Torbalar
Plastik torbalar, gıdaları taze tutmak için mükemmel bir seçimdir. Laminat torbalar, şeffaf veya tam baskı ile 8 renge kadar olabili...
Gıda kalitesindeki N2O, azot protoksidi olup, tahmin edebileceğiniz gibi gıda endüstrisinde kullanılmakta ve bu nedenle bu endüstri için gerekli kalit...