...Soğanın Gizemli Kökeni
Soğan (Allium cepa), Güney Hollanda ve Flandre'de ayrıca ajuin veya juin olarak adlandırılan, Kuzey Hollanda'da ise siepel olarak bilinen, narcis ailesine ait bir bitkidir. Bitkinin kökeni belirsizdir, ancak muhtemelen Orta Asya'dan gelmektedir, oysa orada hiç yabani örneklerine rastlanmamıştır.
Üretim Süreci, Hasat veya İşleme Kızartılmış Soğanlar
Holyflavours'ın...
...Latince adı Allium Cepa olan soğan, Amaryllidaceae familyasına aittir. FRDP, organik soğanlar için tarımsal tedarik zincirleri kurmaktadır. Soğan yumruları hem sebze hem de baharat olarak kullanılmaktadır. Fabrikaya alındıktan sonra, taze organik soğanlar yıkanır, soyulur, doğranır, kızartılır ve ardından IQF olarak dondurulur.
Toplam enerji: 29 Kcal 124 kJ
Lif: 1,9 g
Protein: 1,1 g
Tuz: İzler...
...Sertifikalı soğan tohumu (Alluim Cepa var. Aggregatum) Fransız uzun Longor, bakır rengi kabuklu ve pembe-mor görünümde etli. Longor soğanının ekimi, en sıcak bölgelerde Aralık ayından itibaren mümkündür. Hasat, Temmuz ortasından Ağustos sonuna kadar yapılacaktır. Bu yarı erken çeşit iyi bir verim sağlayacaktır. Ekim ve hasat dönemleri, ülkeye, yetiştirme bölgesine, toprak yapısına ve iklim koşullarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. 20 kg'lık torbalarda paketlenmiş soğanlar. Diğer paketleme seçenekleri talep üzerine mevcuttur.
Herbiolys Laboratoire, 2004 yılında bitki dünyasına tutkulu botanikçiler, etnobotanikçiler ve toplayıcıların buluşmasıyla doğmuştur. Fransız florasından elde edilen organik taze bitki özleri konusunda uzmanlaşan laboratuvar, üretiminde özgün bir yöntem benimsemiştir: Şirketin bağlı toplayıcı üreticileri tarafından toplanan bitkiler, tüm özelliklerini ve enerji potansiyelini korumak amacıyla toplam...