Bulgaristan, Otets Paisievo
...Rezene tohumu esansiyel yağı (Anethum graveolens), bitkinin tohumlarından elde edilir. Bu yağ, bitkinin meyveleri ve yapraklarıyla ilişkilendirilen karakteristik bir aromaya sahiptir ve aromaterapi, yemek pişirme ve çeşitli diğer uygulamalarda kullanılır. İşte rezene esansiyel yağının bazı kullanımları: Sindirim yardımcıdır: Rezene esansiyel yağı genellikle sindirime yardımcı olmak için...
Deneyimlerimiz sizi başarıya götürüyor. 80 yılı aşkın bir süredir, baharat endüstrisinde önde gelen tedarikçilerden biri olarak yer alıyoruz ve piyasa odaklı, dünya genelinde faaliyet gösteren bir şirketiz. Ham maddelerin doğrudan üretim ülkelerinden ithalatı, toptan satış ve ihracatın yanı sıra, işleme süreçleri ve fason hizmetler konusunda da uzmanız. Uzun yıllara dayanan deneyimlerimizden siz ...
Ukrayna, Chornomorsk
...Yüksek kaliteli dereotu tohumları toptan satış için. Dereotu tohumları, kimyon tohumlarına benzeyen bu bitkinin meyveleridir. Ürün, B vitaminleri, C vitamini, A vitamini, potasyum, kalsiyum, fosfor, magnezyum, demir, bakır, manganez, çoklu doymamış asitler gibi zengin bir kimyasal bileşime sahiptir. Tıpta ve mutfakta kullanılmaktadır. Ürünlerimizin, maksimum faydalı maddeleri korumak için tüm gereklilikleri karşılayarak kurutulmasını sağlıyoruz. Menşei ülke - Ukrayna Tür: Konvansiyonel Bitki kısmı: Meyve (Tohumlar) Miktar: Yılda 5 tona kadar Paketleme: Gereksinimlere göre...
Fransa, Avignon
...Latince adı Anethum Graveolens olan organik Dereotu, Apiaceae familyasına ait bir otsu bitkidir. Bu narin anason aromalı aromatik ot, pişirilmiş yemek tariflerine lezzetli bir dokunuş katar. Organik Dereotu, taze kesilmiş, yıkanmış, sıkılmış ve kullanım için akışkan parçalar halinde dondurulmuştur. Organik tarımdan elde edilen Dereotu: %100 Toplam enerji: 41 Kcal 171 kJ Lif: 3,6 g Protein: 4,3 g Tuz: 0,2 g...
Almanya, Schoenebeck
...Aromatik dereotu tohumu yağı, hafif hareketli, renksizden sarıya kadar değişen bir sıvıdır. Kendine özgü taze baharatlı bir kokuya sahiptir ve kimyonu andırır. Dereotu (Anethum graveolens) meyvelerinin (tohumlarının) su buharı distilasyonu ile elde edilir. Dereotu tohumu yağı, dereotu otu yağını andırmakla birlikte, daha yüksek keton içeriği nedeniyle daha yoğundur. Balgam sökücü etkisi vardır...
Mısır, Elfayoum
...DILL TIPS TAMDILL TIPS TOZPOLİPROPİLEN, KAĞIT & KARTON ÇANTALARBotanik Adı: Anethum GraveolensNet Ağırlık: 20 Kg – 25 Kg / ÇANTA...
Almanya, Seevetal
...Anethum graveolens L. Menşei: Mısır, Macaristan...
Eşleşen ürünler
Dereotu
Dereotu
Diğer Ürünler
Soğanlar
Soğanlar
Birleşik Krallık, Basildon
...Kuru, kesilmiş ve temizlenmiş dereotu (Anethum graveolens) yaprakları. Koyu yeşil yaprak parçacıkları. Karakteristik – aromatik ve hafif baharatlı. Ürün Grubu: Baharatlar ve Otlar Kategori: Ot Tür: Ovulmuş Doğa: Doğal...
Türkiye, Istanbul
...İÇERİK BİLGİSİ Dereotu (Anethum graveolens) Mayıs Papatyası (Matricaria recutita) Ajwain (Trachyspermum ammi) Melisa (Melissa officinalis) Zencefil (Zingiber officinale) Rezene (Foeniculum vulgare)...
Bulgaristan, Plovdiv
Eterika Ltd şirketi, güneşli Bulgaristan'ın Gül Vadisi'nde yer almaktadır. Uçucu yağlar üretmektedir. Uçucu yağ veren bitkilerin kendi plantasyonlarına ve damıtma için kendi üretim tesisine sahiptir. Nihai ürünlerin yüksek kalitesini garanti eden modern üretim ve teknolojik standartlar üzerinde çalışmaktadır. ETERIKA adında kendi markasını geliştirmiştir ve eczanelerde geniş bir doğal güzellik ürü...
Polonya, Rusiec
...BAHÇE DEREOTU YAPRAKLARI (ANETHUM GRAVEOLENS L.) Karakteristik baharatlı bir tada sahip olan bu bitki, baharat karışımları ve sosların üretiminde kullanılmaktadır. Ayrıca balık yemeklerine baharat olarak da kullanılmaktadır. Yapraklar, isteğe bağlı olarak sterilize edilmiş, kesilmiş ve toz haline getirilmiş kuru olarak mevcuttur. Teklif: – kuru, kesilmiş dereotu. – toz dereotu – sterilize edilmiş dereotu Ambalaj: – 5-10 kg folyo astarlı kağıt torba...
Fransa, Ham
...Dill tohumları, anethum graveolens L. bitkisinden toplanır. Dereotu, kendine özgü anason tadı ile mutfakta çok sevilen bir baharattır. Dill tohumları, ızgara veya tütsülenmiş balıklar, taze peynirler, salatalar, sebzeler, etler, kağıt kebapları, soslar, kekler, kompostolar ve reçellerle özellikle lezzetlidir. Anason tadı, bu yemeklere benzersiz bir boyut katmakta ve onlara ferahlatıcı bir dokunuş...