İspanya, San Sebastian De Los Reyes
SUSHITA, İspanya'da sushi ve dondurulmuş doğu ürünlerinin üretimi ve dağıtımında lider bir şirkettir. 1999'dan beri, ürünlerimizin tazeliğini ve organoleptik özelliklerini korumak için sıvı azot gibi gelişmiş dondurma teknikleri kullanarak en yüksek kalitede toptan dondurulmuş sushi sunmaya odaklanıyoruz. 3.000'den fazla müşteriye, büyük şirketler, restoranlar, kurumsal catering ve konaklama sektö...
Fransa, Outreau
...19 cm'lik dondurulmuş surimi çubukları, maki üretimi için (toplu 2.5 kg). "Temiz etiket" tarifi, sorbitol, polifosfat, glutamat içermez ve doğal aroma ile yapılmıştır. İhtiyaçlarınızı bize iletmekten çekinmeyin ve ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi istemekten de! ...
Hollanda, Nuenen
İtalya, Ponte Galeria
... işleme tekniklerine uygun olarak kesilerek, bu Akdeniz hazinesinin sunabileceği lezzet ve dokuyu garanti edecektir. Uzman kesiciler, derisiz, siyah parçalar olmadan, tamamen temizlenmiş bloklar halinde porsiyonlar halinde hazırlar, sashimi, sushi ve carpaccio hazırlamak için hazırdır. Anisakis içermediği garanti edilmiştir. ICCAT sertifikalı ton balığı.
...Yüksek kaliteli ızgara tuz plakaları Himalaya Tuz Dükkanı Tuz+Tuz GmbH'den temin edilebilir. Himalaya Tuz Plakaları ile Yemek Hazırlama: kare ve yuvarlak, çeşitli boyutlarda balık, et ve sebze için uygundur ızgara plakası olarak, fırında veya ocakta ısıtılarak masada ızgara yapılabilir sushi tabağı olarak, derin dondurulmuş Hazırlanan yemekler tuz plakası ile doğal olarak tuzlanır. Masa için pratik tuz plakası tutucu, porselen kaplı paslanmaz çelikten yapılmıştır.
Danimarka, Kobenhavn
... Tiger vb.), pangasius/swai, avlanmış balık (ton balığı, altın uskumru, grup balığı vb.), çiftlikte üretilen balık (kırmızı/siyah tilapia, barramundi vb.), ahtapot (ahtapot, on kollu ahtapot), yumuşakçalar (midye, yengeç), katma değerli deniz ürünleri (sushi, nobashi, torpedo vb.), konserve deniz ürünleri, diğer (kurbağalar, surimi vb.). Domuz ayakları, taze kemiksiz domuz sırtı, dondurulmuş domuz kuyrukları, domuz filetosu, domuz kaburga, yarım domuz, omasum sığır eti.