Polonya, Warszawa, Poland
...Asidik kazein, tuzlu asit ile koagüle edilmiş yağsız süt kullanılarak üretilir. Koagülasyon sürecinden sonra kazein, peynir altı suyundan ayrılır ve ardından konsantre edilip kurutulur. Foodcom S.A., iş ortaklarına 30-90 mesh asidik kazein tedarik etmektedir. Kazeinimiz taze ve doğaldır. Ürün yüksek besin değerine sahiptir. Ayrıca emülsifiye edici ve su bağlama özellikleri vardır.
Fransa, Ancenis
... kaşer sertifikasına sahiptir. Fermantasyon konusunda uzman olan firmamız, yoğurt tozları, beyaz peynir tozları veya birçok uygulamada kullanılan fermente proteinler gibi geniş bir bileşen yelpazesi geliştirmiştir: çikolata dolguları, meyve köpükleri ve ekşi tatlı kremler, ayrıca hamur işleri için dolgu, yoğurt sosları.