...Schiacciata zeytin bocaları İtalya CROC’ELLA Marseille ProvenceAlpesCôted’Azur
CROC’ELLA, dilimlenmiş biber, sarımsak, maydanoz, kekik ve acı biber ile hazırlanmış, zeytinyağında bekletilmiş bu lezzetli Schiacciata zeytinlerini sunmaktadır.
Schiacciata zeytinleri, 2,9 kg'lık büyük bocalarda ve ayrıca 12 bocalık mini 290 gr'lık formatta mevcuttur.
Fransa'nın her yerine (Lille, Strasbourg, Tours...
... özellikleri ile birleşerek, yüzyıllardır mutfak ve terapötik faydaları için değerli bir malzeme olmuştur.
Organik kekik parçalarımız, yemeklerinize Provençal otantikliği katarken, her lokmayı güneşli bir yolculuğa dönüştürür.
Tarif Fikri: Kekik ve Fırınlanmış Patatesli Tavuk
Malzemeler:
4 adet tavuk butu
4 dal taze kekik
500 g patates, dilimlenmiş
4 diş sarımsak, ezilmiş
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz ve karabiber, damak zevkine göre
Referans: AR803695
Ean13: 3760306803695...
...Thyme, limon ve baharatlarla ezilmiş yeşil zeytin karışımı, onu lezzetli kılıyor.
Farklı ürün boyutları: 250g, 400g, 1kg, 2kg, 3kg
Menşei ülke: Cezayir...
...Nocellara Etnea çeşidi, Etnea zeytin üretiminin mükemmelliğini temsil eder. Uzun süredir devam eden şirket geleneğine göre, yeşil zeytinler ağaçlardan seçilir, izlenir ve toplandıktan hemen sonra ustalıkla ve kanıtlanmış deneyimle işlenir. Daha sonra, ustaca ezilir ve doğru zaman geldiğinde, taze kereviz ve nane ile baharatlandırılır, hafifçe kekik ve acı biber ile tatlandırılır ve titizlikle sızma zeytinyağında saklanır.
... sosla ovun. Biraz marine olmasına izin verin ve pişene kadar ızgara yapın.
Kullanım Alanı
Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara balık için sos olarak kullanın.
Tat
Baharatlı, hafif acı
İçindekiler
İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, kırmızı pul biber, ezilmiş karabiber, ezilmiş çemen, toz zerdeçal, toz limon kabuğu, toz acı biber, fesleğen, kuru maydanoz, kekik, kuru dereotu.
Besin Değeri 100 gr için.
Protein (g / 100g)… 7,5
Yağ (g / 100g)… 2,5
Karbonhidrat (g / 100g)… 27,0
Enerji değeri (kcal / 100g)… 160...
... bulunmaktadır; bunlar pişirilip küp şeklinde kesilerek pürelere ve özel gratenlere eklenmektedir.
Ürün yelpazesi, organik patatesler ve sarımsak ve maydanoz, provansal, baharatlı, kekik ve biberiye bazlı baharatlı patates çeşitleri ile tamamlanmaktadır.
Ürünler, müşteri ve son kullanım alanlarına göre 425g'dan 4 kg'a kadar ambalajlanmaktadır.