Türkiye, Canakkale
... edilmektedir. Dardanos Fine Food Sızma Zeytinyağı markalı ürünlerimizin bahçeden tüketici kullanımına kadar tüm aşamaları raporlanmakta ve izlenebilir durumdadır. Asidite değeri: max. 0.6% Sıkma işlemi maksimum 77 °F (25 °C) sıcaklıkta gerçekleşmektedir. Hazırlanan ürünler, özel hava kontrollü depolarda maksimum 64.4 °F - 68ºF (18°C - 20°C) sıcaklıkta saklanmaktadır. Hasat edilen zeytinler, maksimum 8 saat içinde sıkılmaktadır. Hiçbir renklendirici, katkı maddesi veya tatlandırıcı içermez.
...Fransa'da zeytin ve kuru meyve toptancısı veya satıcısı mısınız? Ve fesleğenli kırılmış yeşil picholine zeytin mi arıyorsunuz? Fesleğenli kırılmış yeşil picholine zeytinler, aperatiflerde veya tuzlu hazırlıklarda kullanılabilir. Fesleğenli kırılmış yeşil picholine zeytinler, Fas'ta yetiştirilir, hazırlanır ve baharatlandırılır. İçindekiler: Zeytin, su, tuz, fesleğen, E330. CROC'ELLA, Marseille...
Fransa, Mougins