Fransa, Warmeriville
...İçindekiler listesi: Frambuaz, şeker, su, jelatin: meyve pektinleri, konsantre limon suyu. 100g için besin değerleri: Enerji değeri (kcal) 164 kcal / 100g Tuz 0 g / 100g Yağ 0.2 g / 100g Şeker 38 g / 100g Lif 3.5 g / 100g Protein 0.7 g / 100g Doymuş yağ asitleri 0 g / 100g Karbonhidrat 38 g / 100g Ürün içeriği: Hafif (6'lı paket) EAN Kodu: 3045320072518 Ürün kodu: 171008 Ortalama son tüketim tarihi: 486 gün Menşei ülke: FRANSA Paketleme: 6 UVC Paletleme: 1392 UVC (yani 232 paket) Marka: ANDROS Anahtar kelimeler: andros...
Fransa, Puyricard
...birkaç nesildir şekerlemecilerin ustalarından miras alınarak, geleneklerin gerektirdiği gibi meyvenin aromalarını, kokularını ve dokusunu korumayı sağlar. Son Tüketim Tarihi*: 3 yıl Net Ağırlık: 370g ve bazı tarifler için aile boyu 650g* Şeker Oranı: %60 AB sertifikalı frambuaz reçeli Dağıtım Kanalları: Uzman mağazalar (organik)...
Fransa, Bordeaux
...Yorum Fronsadais molaslarından oluşan killi-kireçli yamaçlar, fosilleşmiş kireçtaşı üzerinde. Olgun üzümlerin Bordeaux tarzı şarap yapımı, polifenol çıkarımının titiz bir tat kontrolü ile yönetilmesi. İnce tortular üzerinde, dikkatlice dozlanmış oksijen oranı ile olgunlaştırma. Tadım Parlak ve yoğun frambuaz rengi. İnce ve olgun burun, Bulgar gülü, kuş üzümü reçeli ve kavrulmuş ceviz notalarını...
Fransa, Nousty
1986 yılında François CROPSAL tarafından kurulan CROPSAL evi, Pirene Dağları'nın en eski el yapımı reçel ve jöle fabrikasıdır. Size, geleneksel tatların ince bir birleşimi ile birlikte, "Jurançon Şarabı ile Şeftali", "Madiran ile Çilek", "Armagnac ile Portakal", "Üç narenciye, ceviz ve zencefilli ekmek ile İncir" gibi birçok özgün lezzet sunan çok geniş bir tatlılar yelpazesi sunuyoruz. Hem küçükl...
Fransa, Biguglia
...ÇİLEK, FRAMBUAZ VE BROCCİU REÇELİ TARTI Malzemeler brocciu kreması için 200 gr %30 yağlı krema 1 kavanoz brocciu ve cedrat reçeli 1 adet limonun rendesi Hazırlık Kremayı bir tencerede kısık ateşte ısıtın, brocciu reçelini ekleyin ve limonun kabuğunu rendeleyin. Karışım homojen hale geldiğinde, karıştırın ve üzerini streç filmle kaplayarak buzdolabında soğutun. Süsleme Soğuk robot kabında brocciu...
Fransa, Vallieres
Aile Şirketi: Thomas Le Prince, Savoie'nin kalbinde, Vallières'de elma, armut, kiraz ve frambuaz üreticisidir. İki oğlu ile birlikte çalışmaktadır. 20 yılı aşkın süredir meyve uzmanı Uzmanlık: - Sürdürülebilir ve organik tarım uygulamaları, - AC ULO depolama ve meyve paketleme, - Organik meyve suyu üretimi, - Meyve püresi ve sosu üretimi, - El yapımı organik reçel üretimi, - Dond...
Fransa, Gisay La Coudre
...Frambuazlı Bal Reçeli 440 g İçindekiler: %60 frambuaz, %35 şeker, %5 bal, pektin. Frambuazlar Pays d'Ouche (27) bölgesinden %100 Fransız üretimi Referans: FRAM440...
Belçika, Seneffe
... ürünlerinin uzun raf ömrü (brix > 60) - Dondurma/çözme ve pişirme dayanıklılığı Standart çeşitler Kayısı, Çilekli frambuaz. Talep üzerine standart dışı çeşitler (veya özel meyve yüzdeleri) mevcuttur. Örneğin: Siyah frenk üzümü, yaban mersini, karamelize elma, incir, şeftali, karpuz ve diğerleri.
Sırbistan, Krusevac
...Frambuaz reçelimiz, frambuazları öğüterek geleneksel yöntemle yapılmaktadır ve reçelde tanecikler bulunmaktadır. Frambuaz reçelinin bileşimi %60-65 frambuaz meyvesi ve diğer %35-40 fruktoz ile tatlandırılmıştır. SCHMEKERS şekerlemesinde koruyucu maddeler, yapay renkler veya diğer bileşenler eklenmemiştir. Ürün yalnızca pastörizasyon işlemi ile korunmaktadır.
Fransa, Noyers Sur Jabron
...frambuaz, böğürtlen, yaban mersini, siyah frenk üzümü, acı portakal reçeli ve jölesi,... Safran reçelleri: armut, kayısı, mirabel, Çiçek jölesi: mürver çiçekleri, akasya, karahindiba çiçekleri...
Diğer Ürünler
1 gram safran
1 gram safran
Fransa, Paris
MAISON BOTEH, Pers bölgesi/İran aromalarını barındıran gastronomi ürünlerinde uzmanlaşmış, bir anne ve oğlu tarafından kurulmuş bir aile şirketidir. Ürünlerimiz, yaratıcılığı ve İran mutfağına olan tutkuyu birleştiren el işçiliğiyle yapılır. Ayrıca iki hizmet daha sunuyoruz: Fransa'da üretilen Ürünler için Beyaz Etiket Oluşturulması & Ürünlerin Tedarik Edilmesi. Daha fazla ayrıntı da şöyle: Birkaç...
...İçindekiler ve alerjenler: Frambuaz, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100g için ortalama besin değerleri Enerji 985/232 kJ kcal Yağ < 0.5 g Bunlardan doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 55 g Bunlardan şekerler 54 g Protein 0.9 g Tuz 0.01 g Frambuaz reçeli, olgun ve sulu frambuazların özünü yakalayan lezzetli bir meyve reçelidir. Bu canlı ve lezzetli reçel, bu nefis meyvelerin tatlı ve hafif ekşi özelliklerini kutlar. Ağırlık: 335g SKU: 3 455 149 000 294...
Fransa, Pacy-Sur-Eure
... brülée, kırmızı meyve crumble, badem parçaları, Noel baharatları, tonka fasulyesi, yasak meyve, yulaf sütü - bal, lolipop, frambuaz & menekşe makaron, madeleine, çilek malabar, bal, mojito, gurme yaban mersini, nugat, nutella, zencefilli ekmek, kızarmış ekmek, Breton paleti, panettone, şeftali - krema, pina colada, antep fıstığı, aşk elması, patlamış mısır, çilek patlamış mısır, praline rocher, spekulos, elmalı tart, tatin tartı, tutti frutti, vanilya - tarçın, vanilya - çilek, Noel sıcak şarabı...
İspanya, Lanjarón (granada)
...Bu özellikler, ürünlerimizin "Delikatessen" veya "Gurme" olarak kabul edilmesini sağlamaktadır. Ürettiğimiz diğer ürünler şunlardır: 1.- Ekolojik ürünler: - Ekolojik Bal - Al Andalus - Ekolojik Reçeller. 2.- El yapımı reçeller (%60 meyve) 3.- İspanyol balı. 4.- Diğer geleneksel ürünler: - Kestane ürünleri (şerbetli kestane, çikolatalı kestane mousse, brendi kestane kreması). - Ayva Reçeli (fabrikamıza yakın küçük bahçelerden seçilen ayvalarla yapılmaktadır) - Bal şekerleri, bal-limon, okaliptüs, okaliptüs balı ve frambuaz (yüzde 100 İspanyol balı ile yapılmaktadır)...
Belçika, Ellezelles
Le Cellier Saint Pierre, aperitifler, klasik veya şekersiz reçeller (çilek, frambuaz, kayısı, böğürtlen, orman meyveleri, kiraz, yaban mersini, erik, ruşeym, kayısı, frenk üzümü, ananas, şeftali, incir,…) gibi el yapımı ürünler sunmaktadır; yaban mersini püresi, soğan reçeli, çay, şarap, şampanya ve köpüklü şarap.
Bu arama terimi için popüler ülkeler