... gerçek sanat nesneleri olarak sergilenmektedir.
İkinci Teknik ve Pratik Kitap, 424 sayfa, Stéphane Leroux'un işini ve tekniklerini aktarmasına olanak tanır. Malzeme seçimi, çikolata işleme teknikleri (ön kristalizasyon, temperleme, iyi kalıplama için ipuçları, şekillendirme ve dikme hamurları, bir parçanın gerçekleştirilmesi üzerine düşünceler...) ardından farklı temalar etrafında yapılan eserler: hacim, taban, yapı... Bu kitap aracılığıyla mükemmel bir şekilde illüstre edilmiştir.
Referans: BEL43
Stokta: 11 Ürün
Boyutlar: 204 & 424 Sayfa
Dil: Fransızca...
PROCYS, gıda sektörüne özel otomatik endüstriyel ekipmanlar geliştiren, tasarlayan ve üreten bir şirkettir. PROCYS, bisküvi, pasta, hamur işleri, çikolata, şekerleme gibi alanlarda uzmanlaşmıştır ve üretim aşamasından (fırın, kızartma makinesi, kalıplama) ambalaj makinelerine girişe kadar hizmet vermektedir. PROCYS, müşterilerinin taleplerine uygun çözümler sunarak, proje gereksinimlerine ve...