Fransa, Rouen
...K2 Garden, Tanzanya'dan taze tamarind sunmaktadır. Bu baklagil meyvesi, çeşitli yemekler, soslar ve içecekler hazırlamak için mükemmel bir bileşendir. Çikolata, şekerleme ve diğer şekerleme ürünleri ile yoğunlaştırılmış hamur yapımında kullanılır. Tamarind, vitaminler, mineraller ve antioksidanlar açısından zengindir ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcıdır. Tamamen vejetaryen, diyet...
Fransa, Cadeilhan
...Siyah sarımsak püremiz, doğal olarak tostların üzerinde veya çeşitli hazırlıklarda tüketilebilir. Siyah sarımsak, her türlü et, şarküteri ürünleri, foie gras, ince balıklar (dil, lüfer, levrek) ve kabuklu deniz ürünleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Tatlı sevenler için, çikolata ve narenciye ile eşlik etmek için idealdir. Tarif fikirlerimizle ilham bulabilirsiniz. PÜRE İÇİN MALZEMELER Gers...
Fransa, Brignais
...Tam tahıllar Lif açısından zengin Magnezyum ve demir kaynağı Fırında yavaşça pişirilmiştir Kıtır kıtır ve lezzetli Bitter çikolata kaplama (kakao: %57 min.) - Kakao fasulyesi Dominik Cumhuriyeti kökenli. Vegan tarif Hindistan cevizi şekeri ile Kısa malzeme listesi Kullanım talimatı Bir kaseye süt ile dökün veya istediğiniz yere serpin (yoğurt, elma püresi, tatlı). Malzemeler Malzemeler: yulaf...
Fransa, Talant
...Sülfür dioksit ve sülfatlar. Kullanım: Hamuru yoğurun, şekil vermek için uygun hale getirin ve hemen kalıptan çıkarın. Kullanım önerisi: Hamuru yoğurun, şekil verin ve hemen kalıptan çıkarın. Plastik çikolata 24 saat içinde sertleşir. Dikkat, çikolata hamuru sıcaklığa dayanamaz; bu onu eritip parlatır. Ambalaj: 500 gr modelleme çikolata hamuru. Referans: D30.1 Stokta: 10 Ürün Boyutlar: 500 Gr Ağırlık Fiyat: 0.5...
Fransa, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE, Bastia tarzında çikolata şekerlemelerinin klasiklerini yeniden yorumluyor. Tüm Korsika, çikolata lezzetlerinde hayat buluyor: Güzellik Adası'nın hazineleri ile kaliteli çikolatanın ince bir birleşimi; bal, narenciye, fındık, maki hazineleri ve çocukluk anılarına götüren ikonik Canistrelli ile birlikte, şaşırtıcı ve benzersiz tat deneyimleri vaat ediyor. Artık birkaç yıl önce, ...
Fransa, Épaignes
...Koyu çikolata kaplama 103...
Fransa, Etaples
...Özel bir kutlama yapacak bir durumunuz olsun ya da olmasın, Şampanyayı çıkarın! Koyu Çikolata Şampanya Mantarlarımız ve Pralin Badem & Fındık, hem meraklıların hem de uzmanların damak zevkine hitap edecek.
Fransa, Objat
...), %31,79 kayısı püresi (kayısı, şeker), glikoz, pudra şekeri, trimolin, pektin, sitrik asit, su, %0,12 safran pistili. 100g için ortalama besin değerleri: Enerji 260 kcal / 1105Kj, yağ 0g, doymuş yağ asitleri 0g, Karbonhidrat 65g, şekerler 60g, protein 0g, tuz 0,08g...
...Ateşli Biber Püresi Ref: SAL023 Hacim: 190 g...
Fransa, Malataverne
...Elma püresi, pişirilmiş veya taze elmalardan oluşan ve isteğe bağlı olarak biraz şeker veya tarçın eklenmiş bir meyve püresidir. Fransa'da elma püresi bir tatlı olarak kabul edilirken, Kuzey ve Doğu Avrupa ile Amerika'da genellikle et yemeklerine eşlik eder. Belçika ve Hollanda'da ise, özellikle kan sosisi veya tavuk ile birlikte bir yan yemek olarak servis edilmektedir.
Fransa, Cohade
... çubuklarınızın hızlı bir şekilde çıkartılması için. Bu, Eskimo makinesine kurulabilir veya ayrı olarak kullanılabilir. Çikolata kaplama yapmak isterseniz, bir su banyosu sistemi eklenebilir. Çikolata kaplama hakkında daha fazla bilgi için, lütfen buraya tıklayarak ilgili bölümü inceleyin.
Fransa, Arles
...Maison Lesage Klasik tatlardan (Çilek, ahududu, kayısı, frenk üzümü ve mandalina) en özgün olanlara (Armut/vanilya, kiraz/karanfil, passion meyvesi/mango, lime/zencefil ve muz/karamel) kadar bir tatlar paleti içeren kutu. İçindekiler: meyve püresi (çilek, ahududu, lime, kayısı, passion meyvesi, mango, mandalina, armut, kiraz, muz), taze zencefil, karanfil, vanilya özü, şeker, su, toz glikoz, sarı pektin, sitrik asit.
Fransa, Rambouillet
...Kuru meyvelerle enerji topları Bitter çikolata ve hindistancevizi ile enerji topları İncir ve elma ile enerji topları Tropikal enerji topları...
Fransa, Olivet
... fındık çikolata kalbi ile Ka'ré ment çikolata tadında bir kahvaltı! Yeni reçete: palm yağı içermeyen çikolata kreması! İçindekiler: Gevrekler* (pirinç*, mısır*), çikolata kreması*, şeker*, pirinç kepeği*, yağsız kakao tozu*, tuz. * Tarım ürünlerinin %100'ü organik tarımdan elde edilmiştir. Menşei: AB ve AB dışı Alerjenler: Gluten ve kabuklu yemişler. Soya, susam, süt ve yer fıstığı izleri içerebilir. Ambalaj: 375 g'lık paket Kullanım önerileri: Süt, yoğurt, elma püresi ile veya tek başına tüketilebilir.
Fransa, Vernosc-Les-Annonay
...Kestane dönüşümünde uzmanlaşmış olan CONCEPT FRUITS, restoran profesyonelleri (pastacılar, fırıncılar/pastacılar, dondurmacılar, şekerlemeciler, çikolata üreticileri, restoran sahipleri, catering firmaları...) için pratik ve yenilikçi bir ambalajda kestane bazlı yeni bir özel hazırlık serisi sunmaktadır. CONCEPT FRUITS, hazırlıklarınızın başarısı için gerekli ürünlerin özel bir serisini...
Fransa, Mietesheim
...Meyve püresi ile yapılan sirke, yemeklerinize şaşırtıcı bir egzotik dokunuş katarken, yumuşak ve meyvemsi bir nota sunar. Frambuaz püresi ile yapılan sirke oldukça özgün olup, salatalarınız ve çiğ sebzelerinizle harika bir uyum sağlar; ayrıca limon veya çikolata tatlıları için de fark yaratabilir. İçindekiler: Frambuaz püresi (42%), beyaz sirke 8° (41%), şeker, jelatör: pektin.
Fransa, Aix-En-Provence
... kullanımı konusundaki taahhüt arasında bir birlikteliktir. Kuru portakal dilimlerimiz, asidite, baharatların sıcaklığı ve hafif bir acılık arasındaki denge ile sizi büyüleyecek. Taze narenciye püresi, tarçın ile birleştiğinde, çikolata notalarıyla tatlı ve yumuşak bir sıcaklık sunarken, yıldız anasonu ince ve büyüleyici bir anason dokunuşu ekliyor. Rezene, karanfil ve kakule, karmaşık ve derin aromatik notalar ekleyerek bütünlüğü tamamlıyor...
Fransa, Challes Les Eaux
... cPs'ye kadar) filtreleme konusunda inanılmaz bir kapasiteye sahiptir. Fransız tasarımı ve üretimi olan bu kendi kendini temizleyen filtre, basit, sağlam ve etkilidir. Bu endüstriyel filtre, filtre torbası veya filtre kartuşu gibi hiçbir sarf malzemesi kullanmaz ve tamamen otomatik hale getirilebilir. Su bazlı veya çözücü bazlı boyaların endüstriyel filtrasyonu, hamur, elma püresi veya çikolata gibi gıda işleme süreçleri veya diğer viskoz ürünler için özellikle uygundur.
Fransa, TERRASSON
...… Dönüştürülmüş bazı ürün örnekleri: doğal kuru meyveler, doğranmış kuru meyveler, kavrulmuş kuru meyveler, pastörize edilmiş kuru meyveler, antioksidanlı kuru meyveler, kabuğu soyulmuş/beyazlatılmış kuru meyveler, karamelleştirilmiş kuru meyveler, şeker kaplı kuru meyveler, çikolata kaplı kuru meyveler, kuru meyve karışımları, kuru meyve püresi, farklı boyutlarda kuru meyve parçacıkları/agglomeratlar, dondurulmuş meyve veya kurutulmuş meyve kaplamaları.
Fransa, Challans
... püresi veya calisson kreması). Noel, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü veya başka herhangi bir vesile için, istediğiniz kişiye bir hediye kutusu göndermeniz mümkün. Öncelikle, ya Challans'taki mağazadan ya da internet sitesinden seçiminizi yapıyorsunuz ve ardından Délices d'Anvers, mesajınızla birlikte paketinizi 48 saat içinde göndermeyi üstleniyor. Sürpriz etkisi garanti. Çikolata ve kutu seçimi, en zor göreviniz olacak: saf çikolata plakalarıyla dolu bir koni, portakal dilimleri içeren bir torba, paletlerden oluşan bir tubo veya keşif kutusu. Tek yapmanız gereken karar vermek!!!
Bu arama terimi için popüler ülkeler