Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Zeytin ağacından yapılmış havan ve dövme, çapı, el yapımı, aïoli hazırlamak, baharatları, sarımsağı, sosları ezmek için. Her iyi mutfakta vazgeçilmez, zeytin ağacından havan. El yapımı bir alet olan bu nesne doğaldır, cilasızdır. Çapı 7 cm'den 30 cm'ye kadar 15 model. 1500€'dan 150.00€'ya kadar.
Fransa, Malataverne
... eşleşir. Ana yemek konusunda, daha hafif ve açık renkteki rosé'ler, baharatlı yemekler ve egzotik mutfaklarla mükemmel bir uyum sağlar; kuskus, köri, aïoli, baharatlı Asya spesiyaliteleri gibi. Daha güçlü ve karakterli rosé'ler ise ana yemek olarak tadılacaktır. Soslu yemeklerle (özellikle domates sosu) ve Güney mutfağıyla kolayca uyum sağlarlar. Ratatouille, parmesanlı patlıcan, lazanya, pizza ve kuzu tandır gibi yemekler bu rosé'lerle daha da güzelleşecektir! Barbekülerin kralı şarap.
Fransa, Sète
...1 Paket Kalamar Tüpü, sarımsak, soğan, iç harç (seçiminize göre et veya balık), tuz, karabiber, maydanoz, domates sosu, zeytinyağı, "aioli" ve beyaz şarap. Kalamar tüplerinizi hazırlamadan hemen önce su altında çözülmesini öneriyoruz. Tüpleri seçtiğiniz iç harçla doldurun ve tüpün ucunu bir kürdanla kapatın. Sarımsak, soğan ve maydanozu soteleyin. Üzerine domates sosu ve beyaz şarap ekleyin. Doldurulmuş tüpleri ekleyin ve kısık ateşte 25-35 dakika pişirin. Servis yaparken, aioliyi sosla karıştırın. Makarna veya pirinç ile servis yapın.
Fransa, Aiguilhe
...), Velay ve Forez dan dana, Mézenc'in ince yağı, Haute-Loire domuzu. Dana başı, domuz ayakları, Lozère maouche, Auvergne potesi, tavuk haşlama, dana blanquette. Geleneksel Fransız sosları serisi, gribiche sosu, meurette sosu, ravigote sosu, yeşil sos, madeira sosu, diabolik sos, aioli. Otlu pestolar, ayı sarımsağı pesto, ısırgan otu pesto. Sos, gravy sos, Fransa'dan ürün, bir şef tarafından pişirilen geleneksel Fransız mutfağı. Özel üretim.
Fransa, St Christol Les Ales
...1936'dan beri Gastronomi hizmetinde olan Coudène, bugün "morina balığı brandadesi"nin Avrupa'daki lideri olarak, morina balığı brandadesi, Parmentier, tapenade, patlıcan havyarı, balık çorbası, rouille, aïoli... ve yeni sürülebilir lezzetler serisi ile çeşitlenmeyi başardı.
Fransa, La Seyne Sur Mer
...Univers Pizza restoranı, Var bölgesinde, Six Fours'a yakın La Seyne sur Mer şehrinde yer almaktadır ve geleneksel Provençal mutfağını seven herkese kapılarını açmaktadır. Univers Pizza, müşterilerini haftanın 7 günü, öğle ve akşam saatlerinde, odun ateşinde pişirilmiş pizzaları ve deniz ürünlü Paella, Tapas veya ünlü Aïoli gibi diğer spesiyalitelerle ağırlamaktadır. Restoran, yerinde yemek yeme, paket servis alma veya 9€'dan başlayan siparişlerle teslimat seçeneği sunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler